2777
2789

سلام من یک سالو دوماهه بینیمیو به صورت طبیعی عمل کردم ولی به دلایلی رعایت نکردم افتاده شده نوبت ترمیم گرفتم نیمه فانتزی عمل کنم‌خوبه؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مراقبتهاش انقدر مهمه؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

مگه درد داره یامیفته من ۲۰همین ماه کلینیک مهرزادنوبت دارم خیلی میترسم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

سلیقع ایه 

ولی من برا خودم گفتم طبیعی ب مرور زمان بینی رشد میکنه   بزرگ میشه باز انگار عمل نکردی 

نیمه فانتزی از نظر من بهتره ولی ب همع نمیاد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مگه درد داره یامیفته من ۲۰همین ماه کلینیک مهرزادنوبت دارم خیلی میترسم

ببین عزیزم ب نظرم اصلااا طبیعی عمل نکن چون مثه من ب مرور میاد پایین تا دوسه ماه اصلااااا سرتو پایین نگیر خیلی مراقب باش 

سلیقع ایه   ولی من برا خودم گفتم طبیعی ب مرور زمان بینی رشد میکنه   بزرگ می ...

من صورتم نه کشیده اس ن گرد همینک طبیعی عمل کردم سریع پشیمون شدم الان کمیییی نوکش افتاده ولی ب مرور پایین میاد همسرم از اول نیمه فانتزی دوست داشت میگفت سر بالا خودم لج کردم

ببین عزیزم ب نظرم اصلااا طبیعی عمل نکن چون مثه من ب مرور میاد پایین تا دوسه ماه اصلااااا سرتو پایین ...

نه به دکترم گفتم عروسکی می‌خوام که دیگه نیفته بعدآ

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
من صورتم نه کشیده اس ن گرد همینک طبیعی عمل کردم سریع پشیمون شدم الان کمیییی نوکش افتاده ولی ب مرور پ ...

عکس بده گلم ببینم

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

بینیت استخونی بود؟ 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...