2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز خونه نیمده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وابستشممم، در طول روز ده بار زنگش میزنم اصلا شبا دیوونم میکنه تا بیاد،،، دخترمم چشم ب در اخرشم ...

هرشب همینجوریه؟ازبس ندیدیش وابستش شدی یکم زیادی توخونه باشه میگی پاشوبروبیرون یکم تنهاباشم

شوهر من کلن از رفیق و همکار و هرچی بگی بعد از متاهلی کنار گذاشت  البته اوایل متاهلی میرفت ولی ...

نه افراط نه تفریط رفیق داشتن بعدنیست حالامثلاماهی یه باربارفیقاش بره بیرون یه دوری بزنن ولی اینکه کلا ارتباطی نداشته باشین چ متاهل باشه رفیقش چ مجردخیلی بده من خودم سعی میکنم بادوستای همسرم که همشون هم متاهلن باخانومشون رفت وآمدداشته باشیم وباخانوماشون دوست شدم به نظرم همه آدمانیازدارن گاهی بادوستشون باشن ولی نه اینجوری همش وهمیشه نه تنهاومجردی وبارفیق مجرد

نقطه ضعفشو پیدا کن ...دست بزار روی اون....مثلا اگه به پدرمادرش شکابت کنی ترسی نداره؟؟یا مثلا قهر بری ...

چرا میترسه، وقتی میگم میوفته ب گه خوردن

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

اولویت اولتون باید سعی بر حل این مشکل باشه که زندگیتون از هم نپاشه. مخصوصا که بچه هم دارین. یکی از فامیلای ما دقیقا همین مشکل رو داره. البته خدا رو شکر بچه ندارن. اونم شوهرش هر شب با دوستاشه و یه وقتایی شبها هم خونه نمیاد. الان تو مرحله ی دادگاه و جدایی هستن. به عنوان یه مرد میگم، مرد رفیق باز به درد زندگی نمی خوره

نه افراط نه تفریط رفیق داشتن بعدنیست حالامثلاماهی یه باربارفیقاش بره بیرون یه دوری بزنن ولی اینکه کل ...

ما دوتا مونم دوستامون شهرستانن ما هر ۳ماه یه بار میریم شهرمون و اونجام فقط یکی دوتا رفیق داره که متاهلن و میریم به اونا سر میزنیم ولی همیشه با همیم شوهرمم زیاد دوس نداره با رفیقاش وقت بگذرونه بیشتر دوس داره با خودم بره بیرون ولی بیشترم سرکاره با شغلی که داره 🫠🤌

چرا میترسه، وقتی میگم میوفته ب گه خوردن

خب یه بار این کار بکن....همین امشب زنگ بزن ب پدرمادرش...

کلییییی گله شکایت و مظلوم نمایی ...توجهشونو بخودت جلب کن...بگو زنگ بزنید بگید بیاد خونه دست برداره از این رفیق بازی

خب یه بار این کار بکن....همین امشب زنگ بزن ب پدرمادرش... کلییییی گله شکایت و مظلوم نمایی ...توجهشون ...

مادر نداره، پدرشم خوابه الان ترس مبکنه بنده خدا

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو