2777
2789
عنوان

بچه ها تگ کنید نی نی یارو....

119 بازدید | 12 پست

نمی‌فهمم من اصلا نمی‌فهمم اینا مگه حقوق نمیگیرن؟

مگه وظیفشون رسیدگی نیست؟

واقعا از گلوشون پایین میره اون حقوقی ک میگیرن؟

تگ کنید شاید بعد از هزار تا تگ شما بالاخره ی بار ی پاسخ کوچکی ما دریافت کردیم بالاخره....

فقط شبو تگ ‌کنید هر سه تا نی نی یارو تگ کنید لطفا

میخوام بدونم کاربر دیوونه چرا باید تو سایت باشه و چرا نی نی یار باید بدون رسیدگی تاپیکارو قفل کنه...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
کدوم کاربر

نی نی یارو تگ کن شاید یادش باشه ک همینجوری رو هوا ولش کرد 

الان برات اسکرین میزارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
@نی_نی_یار_شب    

همرو دیگ اون ک اصلا نمیبینه...

کدوم کاربر

همرو دیگ اون ک اصلا نمیبینه...

خب وقتی تایم کاریشون نباشه نمیان تاپیکت فقط شب رو تگ کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

چرا اتفاقا نی نی یارشب خیلی کارش درسته همیشه هست

والا چند شب ک نبودن 

دو هزار تا پیامو ک جواب ندادن

چند نفرو الکی تعلیق کردن 

امشبم ک کلا درو زد تخته متوجه بشه

وقتی میگم رسیدگی نمیکنه رو هوا نمیگم 

حتما دلیل محکمی پشتش دارم 

خب وقتی تایم کاریشون نباشه نمیان تاپیکت فقط شب رو تگ کن 

چون میدونن تاپیکای شب معمولا میمونه صبح پس میان 

منتها فردا میان 

اینم خودم میدونم چون قبلا با تک تک نی نی یارا جداگانه راجب شب صحبت کردم

سلام

این کاربری مال شماست؟sakta

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.