2777
2789

بچه ها به نظرتون من هم میتونم ازدوا ج کنم؟

کم شنوا هستم 

پولدار نیستیم 

پدر ندارم 

تحصیلات دارم لیسانس شهرسازی

کار هم انجام میدم مثل تایپ انواع ختم صلوات...

به نظرتون شانس من برای ازدواج چقدره؟

اسم بچه ها هم انتخاب کردم تو ذهنم همش صداشون میزنم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

آره چرا نتونی حتما میتونی انشاالله  خدا برات ی بخت خوب بفرسته

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانست برای ازدواج مثل بقیه هست

بقیه مثل من نیستن سلالمتی دارند بابا دارند جهاز دارند

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

چرا نتونی؟  منتها بهتره بری جاهایی که با افرادی کهشرایطشون به تو شبیهه آشنا بشی.  

یکی از اقوام ما کلا کر و لاله ازدواج کرده الان دوتا بچخ ی سالم و خیلی خوشگلم داره.  درکل همه چی برمیگرده به خودت و اعتماد به نفست توی جامعه.  برو سرکار و بیشتر بیرون باش.  وقتی تو خونه باشی و کسی ندونه تو وجود داری چطوری باید باهات آشنا بشه؟ 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

بله برای چی نشه ازدواج کرد؟! 

قطعا میشه اما بهتره با فردی ازدواج کنید که شرایطتون کامل درک کنه. بیشتر درجامعه باشید و آدمای مختلف بشناسید و خیلی زود به هر نفری اعتماد نکنید.

شما اعتماد به نفستون بالا ببرید و با آدم درست وارد رابطه بشید