2777
2789
عنوان

کمککککک

47 بازدید | 3 پست

۱۷سالمه سال دوم دبیرستانم عاشق ی پسری شدم ک دوسال از خودم بزرگتره فروردین باهم آشنا شدیم و خرداد چون خانواده فهمیدن جدا شدیم البته ن خانواده من راضی بودن ن اون.. و خیلی چیزای دیگ الان نمیتونم فراموشش کنم هرکاری میکنم همش بهش فک میکنم شمارمو داشت تا اینکه چن روز پیش اس زدم پاک کنه شمارمو سرد ج داد و گفت نمیتونم حرفی بزنم نمیدونم چرا اینجوری گف نمیتونم حرفی بزنم...

بنظرتون چجوری فراموشش کنم آخه داره ریده میشه ب آیندم با عشق این

عزیزم شما توی سنی نیستید که عاشق بشید خصوصا پسرا چون هورموناشون دائما درحال تغییره وثابت نیست یعنی امروز عاشق وفردا فارغ.عزیزم برای شما هم زوده باید درس بخونی ورشد کنی وآیندت رو بسازی.همینطور باید نوجوانی کنی ولذت ببری.خودتو درگیر این عشقای الکی نکن .چند سال که بگذره پشیمون میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.