2777
2789
عنوان

ق.ندشکن

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 34 پست
برا ایفون کار میکنه؟؟؟

نمیدونم ..برا ایفون یدونه همون شبیه قندشکن هست سبز کمرنگ خوبه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم اسمشو برام مینیویسی؟

تو گوشی زنداداشم دیدم نمیدونم اسمشو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
ممنون عزیزم Biu Biu دانلود شد فقط تل.گرا.م وصل شد با سرعت خوب ای.نستا نمیاره فقط مخصوص تل.گرا ...

نه خودت باید انتخاب کنی ک کدوم برنامه ها ازش استفاده ببرن..اون پایین ی علامت هس مث اشتراک 

Fast کلا وصل نمیشه

یروز با وای‌فای میش ی روز با نت 

نه خودت باید انتخاب کنی ک کدوم برنامه ها ازش استفاده ببرن..اون پایین ی علامت هس مث اشتراک 

Split 

Multy hop

هیچکدوم کار نمیکنه

رویش زدم اما انگار خاموش باشه هیچ ریکشن نمیده

میزنه نسخه اصلی 

برای شما رایگان هست؟؟

Split  Multy hop هیچکدوم کار نمیکنه رویش زدم اما انگار خاموش باشه هیچ ریکشن نمیده میزنه نسخ ...

هی بزن روش یکم بد قلقه ولی میشه

آره رایگانه..هرموقع وصل نشد از فضای داده برنامه پاک کن دوباره شروع کن 

هی بزن روش یکم بد قلقه ولی میشه آره رایگانه..هرموقع وصل نشد از فضای داده برنامه پاک کن دوباره شروع ...

آپدیت زد

آپدیت کردم 

لیست برنامه ها ه آورد

ولی دیگه وصل نمیشه 

امشب ببینم آخر چطور وصل میشم🫡

سلام گلم . تو یه تاپیک قدیمی پستتون دیدم 

گفته بودید به دعانویس مراجعه کردید چند بار 

عوارض نداشت برات ؟ پای اجنه میگن به زندگی باز میشه ! بد بیاری و گره و مشکل مالی ، اختلاف با آدما به خصوص تو خونواده و بیماری جسمی روحی و .... هیچکدوم تر اینا رو نداشت؟