بچه ها من پسرم پیش دبستانی هستش همیشه ردیف جلو بود.(من میدونم پسرم بازیگوش و شلوغ هستش چن. باری هم معلمشون گفته که بازیگوش هس)ولس خوب این باعث نمیشه که پسرمنو ببرن ته کلاس تنهای تو یه نمیکت بشینه .به خدا بحث جلو و ته کلاس نیس بحث تنها نشستنه همشون دوتا دوتا پسر من تک و تنها یه خورده اذیتم میکنه چیکار کنم به نظرتون
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من همیشه تنها و آخر کلاس میشینه و خیلی هم خوش حاله
اخه پسر من زیادی با کسی اوخت نمیشه مثلا من بردم پیش دبستانی که یکم احتماعی تر باشه نه این که بگن برو ته کلاس تنها بشین من میخوام با بغل دستیش دوست باشه باهاش حرف بزنه
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
به نظرم اجازه بده چند روز ته کلاس بشینه بعد هم با پسرت صحبت کن که ارومتر باشه هم با معلمش که باعث نش ...
به قرآن پسر من نه فحش میده نه هیچی فقط یکم شیطونه اونم نه این که بپر بپر کنه ها اصلاااااا
بعد من این نتیجه رو گرفتم که هر چقد پول اضافی بیشتر(البته زور) بدی بچت تو مدرسه راحت تره
ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است