2777
2789
عنوان

الان شروع کنم خونه تکونی 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
منم بچه کوچیک دارم فوقش روزی یک ساعت بتونم کاری از خونه تکونیم انجام بدم پارسال هم این موقع ها شروع ...

اخرش مجبور نشدی باز از اول تمیز کنی؟

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
خونه بچه دار هیچ وقت تمیز نمیمونه سه ماه پیش تمیز کردم ولی بازم همه جا کثیفو بهم ریخته شده

درکت میکنم خیلی سخته. خواهر منم دوقلو داره ولی همیشه خدا خونش مرتب و خوشبو دوقلوهاشم چهار ساله و فوق العاده شیطون و شلوغ دوماه ی بار خونه تکونی میکنی دوسه روز خسته میشه ولی بعدش دستش به خونس یعنی هر کاری رو سریع انجام میده تا غذاش آماده شه سریع ظرفای کثیف میشوره قبل خواب آشپزخونه رو مرتب میکنه گا زشو تمیز میکنه جارو میکشه .پذیرایی رو دستمال جارو میکشه .میگه اینطوری صب که بیدار میشم کار خاصی ندارم وبابچه ها وقت میگذرونم.درضمن هرچیزی که استفاده میکنه سریع میزاره سر جاش . 

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی تو تاپیک ها سرچ میکردم شما هم مدفوع بچتون سیاه بود از چی بود؟مدفوع دخترم سیاه بود ۸ سالشه

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
سلام خانومی تو تاپیک ها سرچ میکردم شما هم مدفوع بچتون سیاه بود از چی بود؟مدفوع دخترم سیاه بود ۸ سالش ...

عفونت داشت بیمارستان بستری شد

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!