2777
2789

دیروز صبح یه خواب عجیب دیدم.من هیچ وقت تا حالا شاهچراغ نیومدم فقط تو عکس دیدم.دیروز خواب میدیدم اونجام ینی تو خواب بهم گفتن اینجا شاهچراغ هرخواسته ای داری رو برگه بنویس .منم داشتم می‌نوشتم.بعد که بیدار شدم خیلی حال عجیبی داشتم .میشه از خانما شیرازی اگه این چند روز کسی رفت نائب زیاره من باشه برای منم دعا کنه.

من اگه رفتم برات دعا میکنم

ولی با این حساب تو برای من دعا کن لطفا🙏🏻

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
من اگه رفتم برات دعا میکنم ولی با این حساب تو برای من دعا کن لطفا🙏🏻

مرسی عزیزدلم.من اصلا آدم علیه السلام نیستم.من خودم همسایه برادرشون هستم.ولی متاسفانه خیلی کم پیش میاد برم حرم.الان دو تا چهارشنبه خواب میبینم یا تو حرم امام رضام یا شاهچراغ.لایق نیستم ولی قصد دارم برم حرم این چند روز حتما دعات میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالا فردا برم حتما رفتنی براتون دعا میکنم اگر خواسته ای هم دارین بگین رو برگه ای براتون بنویسم بندازم ضریح❤

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
عزیزم احتمالا فردا برم حتما رفتنی براتون دعا میکنم اگر خواسته ای هم دارین بگین رو برگه ای براتون بنو ...

واقعا میشه انداخت؟؟؟وای خدا اشکم در اومد.نمیدونستم میشه برگه انداخت.ولی تو خواب همچین چیزی دیدم.اره عزیزم میشه باهمین اسم کاربریم دوتا خواسته دارم برام بنویسی.یکی مادر شدنم ویکی دیکه یه مشکل جسمی دارم اون رفع شه.التماس دعا.من مشهدم قصد دارم برم حرم حتما براتون دعا میکنم

واقعا میشه انداخت؟؟؟وای خدا اشکم در اومد.نمیدونستم میشه برگه انداخت.ولی تو خواب همچین چیزی دیدم.اره ...

بله عزیزم چند باری برگه انداختم انشالله حاجت روا میشین مخصوصا با خواب بی نظیری که دیدین🙏❤

ممنون از لطفت گلم💐

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤