2777
2789
عنوان

مذهبیا همه چادرین؟

224 بازدید | 29 پست

من دلم نمیخاد پوششم طوری باشه ک گناه باشه، نمیدونم مانتویی بودن و ست کردن لباس ها اینا گناه محسوب میشه؟ 😐

چون شیک پوشیدن و ست کردن ناخودآگاه جلب توجه میکنه.

خواهشن الکی ب من نپرین . نظر خودم گفتم و نظر خواستم، دعوا راه نندازین

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی برات مهمه میتونی از پاسخگو سوالات شرعی حرم سوالتو بپرسی تا جواب دقیق و درستو پیدا کنی...چون اینجا اکثر جوابها آمیخته با اعتقادات شخصی خود فرده

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

اینجوری حساب کنی همشون حلب توجه میکنن که مگه اینکه چادر بپوشی.

و اینکه نه مادر بزرگ من بشدتتت ادم معتقدیه و نمازش یه ثانیه هم دیر نمیشه ولی نه چادریه و نه خیلی باحجاب حتی ناخوناشم ژل زده. چون معتقده حجاب ماله دل ادمه و خدا هم زیبایی و شیک پوشی رو دوس داره❤

گناه هم همش پوشش نیس که 

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

میتونی مانتوهای بلند بپوشی ولی خب 

هندسه بدن نباید معلوم بشه و ارایش نباید داشته باشی روسری باید  روی سرشانه ،گردن و سینه رو کامل بپوشونه 

ست کردن هم بستگی داره باعث جلب توجه بشه یا نه 

ولی خب قطعا بهترین نوع پوشش چادره که بیشترین پوشیدگی رو داره

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
اینجوری حساب کنی همشون حلب توجه میکنن که مگه اینکه چادر بپوشی.  و اینکه نه مادر بزرگ من بشدتتت ...

غسل شون با ژل ناخن قطعا باطله بهشون اطلاع بدید

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم