من دلم نمیخاد پوششم طوری باشه ک گناه باشه، نمیدونم مانتویی بودن و ست کردن لباس ها اینا گناه محسوب میشه؟ 😐
چون شیک پوشیدن و ست کردن ناخودآگاه جلب توجه میکنه.
خواهشن الکی ب من نپرین . نظر خودم گفتم و نظر خواستم، دعوا راه نندازین
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خیلی برات مهمه میتونی از پاسخگو سوالات شرعی حرم سوالتو بپرسی تا جواب دقیق و درستو پیدا کنی...چون اینجا اکثر جوابها آمیخته با اعتقادات شخصی خود فرده
بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
اینجوری حساب کنی همشون حلب توجه میکنن که مگه اینکه چادر بپوشی.
و اینکه نه مادر بزرگ من بشدتتت ادم معتقدیه و نمازش یه ثانیه هم دیر نمیشه ولی نه چادریه و نه خیلی باحجاب حتی ناخوناشم ژل زده. چون معتقده حجاب ماله دل ادمه و خدا هم زیبایی و شیک پوشی رو دوس داره❤
گناه هم همش پوشش نیس که
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید