2777
2789

اونم منی که کلا به صدای آیفون و گوشی حساسم و رو مخمه😤

۶ طبقه دو واحدیه....تو طبقه اولم دو واحد هستیم اما همیشههه زنگ مارو میزنن‌...سر شبی چند بار یه طرفی میومد زنگ‌میزد....فک کنم مورد داشت بیچاره هی دندوناشو میاورد تو صفحه نمیگفت کیه و هی فرار میکرد دختره ...دیگه من این اخرا روانی شده بودم سه چاربار زنگ زده بود در رفته بود داداشم بدبخت اومد زنگ زد من ندیده و نشنفته گوشی رو برداشتم دادم زدم کیههههه ولم کننن داداشم بود بدبخت گرخید گفت کلیدم جا مونده میخوام بیام ور دارم خواب بودی؟🤦‍♀️از اون وقتی اعصابم خورده داد زدم....اخه لنگ ظهر که بچه ها از مدرسه میان همیشه زنگ‌ما باید بخوره یکی فرار کنه ...اون هیچی هرچی مامور اب و برق و اسنپ و ... است هم زنگ ما میزنه ...اصلا به صدای زنگ حساسم نمیدونم چرا دوست دارم ایفونو خرد کنم

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

زنگ یکید؟

اگه اره طبیعیه

مام یکیم و همه مارو میزنن 😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
زنگ یکید؟ اگه اره طبیعیه مام یکیم و همه مارو میزنن 😂

اره ولی دوتا یک کنار همه اون یکی رو چرا نمیزنن...ازش پرسیدم میگه اره زنگ‌نارو کسی نمیزنهههه

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوکت ایفونو دربیار 

زنگ ما هم همین بود هر کی از جلو خونمون رد میشد میگفت عه من این زنگو بزنم 

به همه فامیل و اشنا هم گفتم قبل اومدن زنگ بزنید آیفون خرابه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
سوکت ایفونو دربیار  زنگ ما هم همین بود هر کی از جلو خونمون رد میشد میگفت عه من این زنگو بزنم&n ...

ان شاالله پدر مادرم موافقت کنن همین کارو میکنم تشکر🥲