یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا چون نمیخام گولت بزتم و روانشناسی زرد به خورد بدم با چهارتا چرت و پر ت که اثری ندارن جز نامیدی ببین همه که خانواده عالی ندارن همه که یه پدر و مادر با مححبت ندارن همه که شرایط رویایی ندارن خوب این سرنوشت تقدیر قسمت داستانه تو نمیدونم هرچی اسمشو بزار یه سریا رو دیدی تو منجلاب بودن از تو هزاررررر برابر بدتر دیدی خودشونو کشیدن بالا جاهای خوب رسیدن اصلا بیشتر اونایی که موفق شدن گذشته سختی داشتن اقا اول بپذیر شرایطتتو اینه که هست ولی تو میتونی تغییر بدیش ن یه شبه ولی به مرور زمان با تکرار با مطالعه با مساقل شدن با تمرکز رو اعتماد بنفست عزت نفست خانواده همیشه همون خانوادن این کمبوده تاابد با فرد میمونه ولی تو از پس خودت که برمیای میتونی شرایط خودتو حداقل تغییر بدی حلا با درس با کار بامهارت هرچی ولی عزت نفس تورو اهتماد بنفس تورو قوی میکنه واسه همه چی حتی اگه محبت هم داشتی اینارو نداشتی واقعا هیچی نداری اولین حرف امین عزت نفسه انقد خودتو کوچیک نکن شکر گذار باش و زندگی کن هرکسی یه مشکلی داره اما کم نیار توهم خوبیای خودتو داری زندگیتو بساز اروم اروم عزت نفستو تقویت کن تو هیچی کم نداری
قربونت عزیزم امیدوارم مسیرتکمی روشن شده باشه واستفاده کنی هرجور شده با کتاب با مطالعه با مشاوره با هرچیییزی رو عزت نفس و اعتماد بنفست کارکن اصلش همینه استقلال داشتن خیییلی تاثیر داره رو این امر وقتی دست بره تو جیب خوت کلی اعتماد بنفست میره بالا باید جایگاه خوبی برا خودت بسازی راستی ورزشم حالتو بهتر میکنه فقط منفعل نباش کاری کن