2777
2789
عنوان

تورو جون عزیزاتون اگ دیدید ی حمد بخونید برای ی بیمار سرطانی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگا نذر کن بگو ای حضرت علی اگه مشکلم حل بشه مشکلت رو بگو بعد بگو هر پنجشنبه 100 تا صلوات 50تا برای ب ...

ممنونم ازت حاجتی داشتم این نوشته شمارادیدم صلوات فرستادم40دقیقه بعدحاجتم راگرفتم❤️❤️❤️❤️

ممنونم ازت حاجتی داشتم این نوشته شمارادیدم صلوات فرستادم40دقیقه بعدحاجتم راگرفتم❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم حضرت علی انشالله در همه حال واسطه براتون بشه انشالله التماس دعا برای منم دعا کن یه امتحان قبول بشم و انشالله بچه خواهرم شفا کامل پیدا کنه 

خدایا شکرت بابت همه چی 

خدا انشالله همه مریضا رو شفا بده عزیزان برا مادر من هم که سی سی یو هست و حالش اصلا خوب نیست اگه میتونید براش صلوات بفرستید .

۷ روز که مادر مهربون من تو بیمارستان هست خیلی ناراحتم برا مادری که اینقد زحمت کشید اخر کار اینجا افتاده خدای من با اون دستای پر از چین و چروک مادرم چه کردی پر از ورم و خونمردگی شده خدایا من حتی ناخناش کبود شده یعنی دستی که اینقد زحمت کشیده باید اخرش اینجور بشه تا عمر دارم دستاش از یادم نخواهد رفت 

دوست عزیزچند تا پنجشنبه باید این صلوات رو تکرار کنی ؟؟

نگا از پنجشنبه هفته دیگه مثلاً شروع کن دیگه همینجور که انجام دادی حاجت گرفتی دیگه باید تا آخر عمرت هر پنجشنبه انجام بدی مبادا فراموشش کنی که مشکلاتت بدتر میشه

خدایا شکرت بابت همه چی