2777
2789

اعتیاد اوره 

به نظرم جایگزینش رو قهوه بزار

مگه اینکه موقت بخوای ریتالین بخوری.

بعدشم گیر نمیاد اوصولا نمیفروشن

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودم مدرسه ابتداییی پسرونه کارورزی

معلمشون اومد کلاس با خنده گف

اینارو میبینی؟ نصفشون ریتالین خورن 

گویا خیلی رواج پیدا کرده

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اعتیاد اوره  به نظرم جایگزینش رو قهوه بزار مگه اینکه موقت بخوای ریتالین بخوری. بعدشم گیر نمی ...

یجا خوندم نوشته بود با مصرف پیشنهادی پزشک اعتیاد پیدا نمیکنی،نظرتون چبه؟

یجا خوندم نوشته بود با مصرف پیشنهادی پزشک اعتیاد پیدا نمیکنی،نظرتون چبه؟

ولا من دکتر مغز و اعصابم نوشت برام ولی پیدا نکردم

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
نخور من خوردم بدبخت شدم هنوز دو ساله ترک کردم نتونستم خودم و جمع کنم

عزیزم توروخدا بیشتر بهم توضیح میدی؟ شما تلگرام داری آیدیتو بهم بدی اونجا صحبت کنیم؟؟ توروخدا عزیزم🥺

ولا من دکتر مغز و اعصابم نوشت برام ولی پیدا نکردم

براب منم روانپزشک ویاس نوشت کل ایرانو گشتم پیدا نکردم

این ریتالینو خیییلی تعریفشو میکنن گفتم شاید وقتی انقد محبوبه گیر بیاد

براب منم روانپزشک ویاس نوشت کل ایرانو گشتم پیدا نکردم این ریتالینو خیییلی تعریفشو میکنن گفتم شاید و ...

من دانشجو بودم توی خوابکاه همه میخوردن مثل شیشه بهم میفروختن😂

اره اوصولا پیدا نمیشه 

من دانشجو بودم توی خوابکاه همه میخوردن مثل شیشه بهم میفروختن😂 اره اوصولا پیدا نمیشه 

آره دقیقا خودمن حدس زدم اینطوری بفروشن😂 آخه عکساشو که میذارن چندتا دونه مثل مخدر تو پلاستیک کوچولوی زیپی هاست😂

نخور من خوردم بدبخت شدم هنوز دو ساله ترک کردم نتونستم خودم و جمع کنم

عزیزدلم توروخدا اگه برات ممکنه تو خصوصی آیدی تلگرامتو به من میدی راجبش سوال بپرسم؟ لطفا