2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی

129 بازدید | 8 پست

بچه ها ی مشکل خعلی بد دارم

شنبه امتحان ریاضی  دارم، دوزادهم تجربی، البته پیرارسال ریاضی رو افتادم، وشهریور ماه هم دوباله امتحان دادم وافتادم!

الن برابزرگسالان ثبت نام کردم، پس فردا ریاضیه ومن هیچی نخوندم بجز ۳ فصل اخر وهمین حد ومشتق اینا 

بنظرتوت باید بالای ۷ بگیرم؟؟ یا۷ بگیرم کافیه؟؟😂🤦‍♀️

اخه فیزیکم تبصره خورده 

خب دو تا درس می‌تونی تک ماده بزنی. میان‌ترمت خوب بوده؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم الان ریاضی رو اگ خوب نشد تک ماده بزتم؟؟  اره خوب بوده

اگر نمره‌ی سالانه‌ت بالای ۷ باشه آره می‌تونی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چرا بزرگسالان ثبت نام کردی؟ تو خود مدرسه ات نمیشد بمونی ؟ من شنیدم بزرگسالان بهتر نمره میدن و کمک م ...

ن عزیزم چون شهریور امتحان دادم پاس نشدم، بعد باید برای مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی چونکه دیگ دانش اموز مدرسه نیستی

ن عزیزم چون شهریور امتحان دادم پاس نشدم، بعد باید برای مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی چونکه دیگ دانش ام ...

آهان ممنونم که گفتی نمی دونستم.  

فقط میری اونجا درسی که پاس نشده را امتحان میدی درسته؟

فقط ریاضیت مونده ؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
آهان ممنونم که گفتی نمی دونستم.     فقط میری اونجا درسی که پاس نشده را امتحان میدی درسته؟ ...

ارخ عزیزم فق درسای پاس نشده رو امتحان میدی،ک من فق ریاضیو نتونستم پاس کنم