2777
2789

💚بسیاری از اوقات اتفاقاتی در زندگی میافتد. که فراتر از توانایی هایمان به نظر می‌رسد.تجربه، پول، استعداد و ارتباط لازم را نداریم.

وقتی به توانایی هایمان نگاه می‌کنیم

می‌گوییم: نمی‌شود، نمی‌توانم، امکان ندارد، غیر ممکن است...

اما اگر با ایمان قدم برداریم

و تمام تلاشمان را برای حل مشکلاتمان انجام دهیم متوجه می‌شویم خداوند جلوتر از ما در آنجا قرار دارد و تمام غیر ممکن ها را ممکن کرده است.

💚خداوند در آیه ۷۲ هود می‌فرماید:" قالَتْ یا وَیْلَتى أَ أَلِدُ وَ أَنَا عَجُوزٌ وَ هذا بَعْلِی شَیْخاً إِنَّ هذا لَشَیْ‌ءٌ عَجِیبٌ " (همسر ابراهیم) گفت: اى واى بر من! آیا داراى فرزند مى‌شوم در حالى که من پیرزنم و این شوهرم پیرمرد؟ به راستى که این چیز عجیبى است!

قدرت خدا را در امکانات محدود خود محصور نکنیم. «أَنَا عَجُوزٌ، بَعْلِی شَیْخاً» (همیشه اسباب و علل ظاهرى، کارساز نیست). غیرممکن‌ها با خداوند ممکن می شود...

┗━━━━━━┛

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای ازش ندارم متاسفانه

هله نومید نباشی که تو را یار براند

گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا

ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها

ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

نه که قصّاب به خنجر چو سر میش ببُرّد

نهلد کشتهٔ خود را، کُشد آن گاه کشاند

چو دم میش نمانَد ز دم خود کُنَدش پُر

تو ببینی دم یزدان به کجاهات رساند

به مثَل گفته‌ام این را و اگر نه کرَم او

نکُشد هیچ کسی را و ز کشتن برهاند

همگی ملک سلیمان به یکی مور ببخشد

بدهد هر دو جهان را و دلی را نرماند

دل من گرد جهان گشت و نیابید مثالش

به که ماند؟ به که ماند؟ به که ماند؟ به که ماند؟

هله خاموش که بی‌گفت از این می همگان را

بچشاند بچشاند بچشاند بچشاند

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

شاید باوررت نشه با تایپکت گریه گردم:)دلم خیلی شکسته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

در حقم بی عدالتی شدیدی شده

که ۳ماهه خوب مشدم هنوز:)

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
در حقم بی عدالتی شدیدی شده که ۳ماهه خوب مشدم هنوز:)

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشین...

به خدا توکل کنین که خداوند بسیار جبار است... جبار به معنی جبران کننده و ترمیم کننده استخوان شکسته ....🌻💫

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشین... به خدا توکل کنین که خداوند بسیار جبار است... جبار به معنی جبران کن ...

سلام عزیزم ممنونم ازتون واقعا حرفتون خیلی دلمو آروم کرد خدا هرچی میخواید بهون بده💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜