2777
2789
عنوان

دوساله با خواهرشوهرم قهرم

508 بازدید | 19 پست

اولا همش تو زندگیمو دخالت میکرد شوهرمو کم میزد پیش من دوسال پیش خونشون بودیم شوهرم و خواهرش بحثشون شد شوهرم قهر کرد باهاش ولی منو خواهرش گاهی تو استوری های همدیگ واکنش نشون میدادیم در حد گل و ایموجی لایک و اینا یسال گذشت ما رفته بودیم شهر مادرم و مادر همسرم مهمونی  شوهرم تو یه دعوا چاقو خورد و بیمارستان بستری شد فردای عملش ب من پیام داد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت ک براچی رفتی مهمونی و بشین خونت ک داداشم نره تو محلشون دعوا کنه و از این چرتو پرتا خلاصه منو مقصر دونست من اون موقع هم شوهرم بیمارستان بستری بود هم دخترم مریض شده بود پیش مادرم و خواهرم اینا بود دخترم همش بالا میاورد و هیچی نمیخورده من مونده بودم پیش کی بمونم و دلم خون بود خانواده شوهرمم هیچکدوم نیومدن یروز پیش شوهرم بمونن من کلا دیگ باهاشون خوبم ولی دیگ رفت امد نکردم اصلا خیلی وقته ندیدمشون فقط برا عروسی خواهرشوهر کوچیکم رفتم یسال پیش حالا همین خانوم زنگ زده با شوهرم حرف زده گفته پسرم داره هفته دیگ میاد از خارج مهمونی میخام بگیرم اومدم خونتون نبودین بیاین ب زنتم بگو حتما بیاد شوهرم گفته ببینم چی میشه ب من گفت من گفتم نمیرم امروز دوبار خواهرشوهرم زنگ زد جواب ندادم چکار کنم بنظرتون 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب بده، خوبه که متوجه شده و داره احترام میزاره مال من بعد پنج سال یه قدم نگرفت

اخه یاد حرفاش میوفتم دلم اتیش میگیره 

پا نزار مگ داداش بچه دوساله بوده که نزاری بره بیرون کتک بخوره

منم همینو گفتم اون موقع بهش گفتم ینی من بخاطر اینک داداشت یجا دعواش نشه تکون نخورم از جام برگشت گفت انقد تکون بخوری تا خودت بشینی سره جات 

اخه یاد حرفاش میوفتم دلم اتیش میگیره 

حق داری، یادت بشه اگه رفت و امد رو از سر گرفتین، صمیمی نشی، حد نگه دار

رسمی باش،

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
منم همینو گفتم اون موقع بهش گفتم ینی من بخاطر اینک داداشت یجا دعواش نشه تکون نخورم از جام برگشت گفت ...

میگفتی هرکی بد برام خاست این شاالله ی روزی تو جاش قشنگ میخابه 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

به نظرم برو تا کی قراره قهر باشی ولی بعد از مهمونی زیاد صمیمی نشی 

من میگم اصلا نرم چون همش فخر میفروشه ادمارو از بالا میبینه بخاطر حرفایی ک بهم زده دلم باهاش صاف نمیشه 

جواب بده ببین لحنش چیه اگه عذرخواهی کرد ت هم ببخش اما اگه با غرور فقط دعوت کرد رد کن دشت تلفن مودبان ...

دوبار زنگ زد جواب ندادم حالا اگ باز زنگ زد و جواب دادم بقول شما باغرور فقط دعوت کرد چی بگم چجوری ک مثلا نمیام 

میگفتی هرکی بد برام خاست این شاالله ی روزی تو جاش قشنگ میخابه 

خدا جوابشو بده انشالله بعد دوسال ک یادم میاد چیا بهم گفته باز دلم اتیش میگیره همه بهم میگن اینا باید تور رو سرشوم بزار خداشاهده هیچی کم ندارم همیشه احترامشون داشتم حتی تو دعوا باهاش ولی چشم سفیده

دوبار زنگ زد جواب ندادم حالا اگ باز زنگ زد و جواب دادم بقول شما باغرور فقط دعوت کرد چی بگم چجوری ک م ...

بگو چشمت روشن و خوش باشید و ممنون از دعوتت ،،اکه بیشتر گفت ک حتما بیا و..بگو خوش بگذره منم قول نمیدم و تا عذرخواهی نکرده اوکی نده