2777
2789
نه گلی بد نمیشه

من قبلا. حنا. زدم. با قهوه. قاطی. میکردم. ولی حالا. که. اسپری. رزماری. روس. سر. باشه. اون. رو با حنا. قاطی. کنم. روی. موهایم. شما. هم حنا. زدی. تا حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا. حنا. زدم. با قهوه. قاطی. میکردم. ولی حالا. که. اسپری. رزماری. روس. سر. باشه. اون. رو با حنا ...

بله عزیزم حنا کردم تاحالا ولی چون هفته پیش برا اولین بار موهامو مشکی پرکلاغی کردم فعلا جریت نمکنم بزارم تغییر رنگ بده  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
بله عزیزم حنا کردم تاحالا ولی چون هفته پیش برا اولین بار موهامو مشکی پرکلاغی کردم فعلا جریت نمکنم بز ...

اتفاقا. حنا. روی. موی. مشکی خیلی. خوبتر میشه  همیشه. برای. رنگ. قرمز. نگیره قهوه. یا کاماعو قاطی. کن 

اره ‌انجام. میدم. برای. ریزش. خوب. باشه. اره.

عزیزم اول ازمایش بده ببین چیا تو بدنت کمه 

اونو اول درمان کن و مکمل مصرف کن هیرتامین بیوتین بپاتین زینکپلاس امپول نوروبیون ایناهمه خوبن حالا نمیگمم همشوو بگیریاا بعد اگر موهات بلنده بباف هرروز روزی یکی دوبار نیم ساعت باز کن هوا بخوره هرشب قبل خواب ده دقیقه کف سرتو ماساز بده سبوس برنج و گندم عالیه حالا جوشونده اشو میتونی بخوری هم ب کف سر بزنی جوشونده رازیانه برا پوست مو قوق العادس البته منع مصرف تو پریودی داره بارداری رو روهم نمیدونم راستش روغت تراپی با روغن ارگان زیتون کندش شترمرغ سیاهدونه و..... باتوجه به طبع سرت هفته ای دوبار انجام بده بعددد روبالشتی ساتن یا ابریشم ترکیب اب و برنج و اب پیاز فوق العادس براخودمم 

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
زحمتت میشه. بنویس. خدا. خیرت بده شیرازی. هستی. خواتر 

نه عزیز شیرازی نیستم   راستی لعاب تخم شنبلبله رو هم خیلییییی تعریف شنیدم اما نزدم خودم ....راستی اتو مو کلا هر وسیله حرارتیم استفاده نکن هر 4 5 ماهی هم سروهاتو موخوره گیری کن

نه عزیز شیرازی نیستم     راستی لعاب تخم شنبلبله رو هم خیلییییی تعریف شنیدم اما نزدم خودم . ...

خوبه. مرسی. فدات. حالا. اول. رز ماری. جوشانده. با حنا. قاطی. میکنم‌

خوبه. مرسی. فدات. حالا. اول. رز ماری. جوشانده. با حنا. قاطی. میکنم‌

موفق باشی  

موفق باشی    

یه. سوال. دیگه دارم خواهر. میگم. از. سوراخ کردن لاله. گوش با سوزن نخ. چی. تجربه داری بلدی بگی. چه. حوری. سوراخ میکنند. با سوزن. نخ. اگه. تجربه. داری. بگی. ممنونم 

یه. سوال. دیگه دارم خواهر. میگم. از. سوراخ کردن لاله. گوش با سوزن نخ. چی. تجربه داری بلدی بگی. چه. ح ...

نه تجربه ندارم بهتره پیش پزشک برید روشای سنتی ممکنه باعث عفونت شه

نه تجربه ندارم بهتره پیش پزشک برید روشای سنتی ممکنه باعث عفونت شه

نه. گلم ‌پیش. پزشک.  میدونم. ولی. نمی‌آید آخه برای. بردارم میخواستم یه. گوشش نذر. داشته. حلقه. بذاره. میگه خونه. برام. بکنید. بیرون. نمیره