2777
2789
عنوان

بتا پایین

333 بازدید | 28 پست

سلام من موعدم ۲۵ ام بود ۲۹ ام زامایش دادم بتام اومد ۱۶۶ دیروز رفتم سونو واژینال ساک مشخص نشد ازمایش دادم بتام بعد ۷ روز ۲۸۲ شده بود امروز رفتم سونو شکمی گفت چیزی مشخص نیست گفت اگ بارداری خارج از رحمم باشه با این بتا مشخص نمیشه کسی تجربه داره؟

یا کسی بوده که با این بتا بارداری سالم داشته باشه خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گردن خورد چرا با همون سونو مشخصش نکرد چه خبره

نگفت چیکار کنی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم زود رفتی سونو.تا ۸هفته نباید بری سونو.با زود سونو رفتن جنین تشکیل نمیشه‌فقط استرس میگیری

ن دیگه اینجوری نیس

توی شش هفته باید ساک دیده شه

توی ۸ قلبش مشخصه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دکتر گردن خورد چرا با همون سونو مشخصش نکرد چه خبره نگفت چیکار کنی؟

دکتر گقت بتامو تکرار کنم امروز جواب گرفتم ولی نبودش زنگ زدم بهش گفت برو بیرون سونو دقیق ممکنه خارج از رحم باشه 

اره ممکنه خارج از رحم باشه ؟

نمیدونم

چی بگم باید دکترت یه حدسی میزد

میگفت چیکار کنی

حوصله نداشته چرا

تا ۹هفته هم ممکنه مشخص نشه‌.الان این خانم تازه ۶هفته ست‌.شاید لقاح دورتر بوده‌

ممکنه واقن 🥲

من ۲۵ امکموعدم بود ۲۷ ام بی بی مثبت شد ۲۹ ام بتام ۱۶۶ بود ازمایش ندادم و دکتر نرفتم تا دیروز ک رفتم گفت چیزی مشخص نیست بتا تکرار کن امجام دادم بتام شده بود ۲۸۲ ک پایینه

لقاح دور بوده.شما چکار به عددش داری.به هیچ چیز فکر نکن.صبر کن تا اخر هفته اینده دوباره برو سونو

سونوگرافی رفتم گفت یکشنبه باز بتا بده اگ بالا نیاد یا کمتر بشه ممکنه خارج از رحم باشه 😭