2777
2789

اگ دوست داشته باشه ترس از دست دادنتو داره و رقیب حس کنه یا احتمال نبودنت باشه یا رفتنت حسوووووود میشه شدید ولی اگ دوست نداشته باشه هیچ وق حسی نداره عزیزدلم

بی تفاوت باش بکش بالا خودتو حسرت میشی واسش

اکانت واگذار شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب مرور زمان حسود میشه

شوهر من اوایل نامزدی خیلی عادی رفتار میکرد

اما الان دو سال از ازدواجمون گذشته خیلی حسوده😂 قبلنا جایی میرفتیم عکس دوتامونو استوری میکرد تو پیجش. من پوششم کامله همیشه. اما حالا اصلا عکس نمیزاره ن پست ن استوری. چن روز پیش سالگرد ازدواجمون بود بش گفتم استوری نمیزاری؟

گفت نه دلم نمیخواد کسی زنمو ببینه😐😐😐بش گفتم چطور قبلنا عکس میزاشتی حالا چی شده؟! گفت ب هرحال دیگه دوس ندارم کسی نگات کنه😐😅

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
همین میخوام متوجه همین بشم

اگ دوست داشته باشه میتونی ی جوری از زیر زبونت بکشی یا غیرتیش کنی با مشورت گرفتن راجب خواستگارت ک ب نظرم خزه یا هرچی

دوست داشته باشه میگه تعلل نمیکنه چون میترسه از دستت بده و با گل و شیرینی میاد خونتون ب رفتار و حرفاش توجه نکن ک یه سال زندگیمو باختم سر این چیزا 

اکانت واگذار شد

خیلیی اذیتم میکنه

این حس یا اون اقا؟؟

ببیت بخدا نکن مث من 

کسی ک دوست داشته باشه حتی اگ شرایطشم نداشته باشه میکشه خودشو شرایطو جور میکنه میاد خواستگاری و تورو از خونوادت خواستگاری میکنه وسلاااام

وقتی میگم ترس از دست دادنت ینی دل دل نمیکنه میاد خواستگاری

وای شرایط من وای شرایط اون وای روش نمیشه و اینا رو بریز دور پسرا منتظر تعارف نیستن وقتی دلشون گیر باشه فقط میگن دختره ی بله بده هرکاری شده میکنن خانومشون شه وسلام

اکانت واگذار شد

این میگه خانوادت راضی نباشن چیکار کنم

بخدا راضیشون میکنه مث شوهر رفیقم فک کن داداشش اصن راضی نبود تا حدی ک اجازه نداد برن صحبت کنن فقط بخاطر اینک پسره شهر دور بود با اینک رفیق فاب خودشم بود و فامیل نزدیک گف ن

۲ماه پسره اومد و رف با خونوادش ک راضیشون کرد دوستم حتی نفهمید چی شد

گف تو فقط بگو آره من درستش میکنم و واقعا اینکارو کرد 

پسری ک دوست داشته باشه تا بدستت نیاره آروم نمیشه عزیزمن ن با بی احترامی و توروی خونوادت وایسادن با صحبت کردن و دلشون رو قرص کردن 

اکانت واگذار شد