2777
2789

من دارم با یه پسری اشنا میشم ولی اصلا اهمیت نمیده هیچی بلد نیست میگه تا حالا با کسی نبودم نمیدونم 20 سالشه یعنی دریغ از کمی توجه و محبت کلا زیاد حرف نمیزنه من انتظارم زیاد نیست ولی همون یکم فهمی که باید داشته باشه که الان همدردی کنه محبت کنه یکم هم نداره اما پسر خوبیه 

بنظرتون من با این پسر چکار کنم؟ 

خب همونطور که خودت گفتی خجالتیه و اجتماعی نیست. ممکنه بعدا تغییر کنه. حتما الان تو شهر کوچیک زندگی میکنه یا کار نمیکنه یا دانشگاه نمیره یا زیاد تو اجتماع نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من به شما نصیحت وقتت رو حروم این مدل پسرها نکن. با مکافات و زجر باید اداب معاشرت بهشون یاد بدی. بعد که راه افتادم ، ولت میکنن میرن دنبال کیس دیگه. بیشتر از ده مورد دیدم. 

من فکر نمیکنم اینطور آدما زیاد تغییر کنن 

و این کم توجهی ها هرچند الان بنظرت کوچیک بیاد ولی در طولانی مدت خیلی مخرب و آسیب زاست 

و نکته اینجاست که لازم نیست یکم آدم بد باشه. همین که مناسب ما نباشه دلیل خوبیه برای اینکه از ۷ودمون محافظت کنیم در مقابل آسیب های آینده

خودت باید تصمیم بگیری با توجه به این نکات و 

اینکه میشه بهش فرصت داد بنظرم از اونجایی که سنش کمه 

یکم کتاب های آموزشی در مورد رابطه بهش بده بخونه 

ممکنه تغییر کنه 

کتاب محکم در آغوشم بگیر و ازین دست کتابا 

و زبان عشق 

مناسبن