2777
2789
عنوان

مادر شوهر

139 بازدید | 7 پست

خانوما من ۲ ماهه نامزدم مادرشوهرم انگار اخلاق سرد و خشکی داره  قبلا معلم خودم بوده بعد منکه پیششونم یجور خشک و تخریب گری انگار رفتار میکنه رفتارای خوبم داره ها ولی یوقتایی دلگیر میشم چیکار کنم به نظرتون رابطم باهاش بهتر بشه منم خیلی دوسش دارم دلم‌میخواد رابطه ی بهتری داشته باشیم 

ایشالا ک خیره

ب نظرم کاری نکن زمان درستش میکنه کمتر برو بیا 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم کاری نکن زمان درستش میکنه کمتر برو بیا 

کلا دوبار رفتم خونشون  با نامزدم یروز در میون یا هرروز میریم بیرون بعد دیروز میخواستیم بریم بیرون‌ زنگ زد گف بیا دنبال من منو ببر خونه بعد رفتیم دنبالش رسیدیم دم خونه شون گف بهش کجا میری گف با الهه میرم بیرون‌گف بیرون چخبره 😐

ایشالا ک خیره

اخه وقتایی ک‌من نیستم متوجه میشم ک مهربون ترو سرحال تره 😐  یعنی منکه هستم یکم خشک رفتار میکنه ...

شاید اوایلش هست میخواد سرسنگین باشه. مهربون باش ولی ارزش خودت رو حفظ کن. زیاده از حد هم صمیمی نشو.هرچی به اندازه

ببین تازه اومدی مادرش یکم حس حسادت داره و فکر میکنه پسرشو ازش گرفتی

حساسش نکن.رابطت با احترام باشه یه مدت که بگذره بهتر میشه

البته مدیریت همسرت تو اینجور مواقع خیلی مهمه

چون باید جوری رفتار کنه که نشون بده هم شما و هم مادرشو دوست داره و براشون اهمیت قائله.توجه زیاد به شما پیش مادرش حال مادرشوهرتو بد میکنه😅