2777
2789

ببرش تست شنوایی 

فعلا نبر وایسا ۱۵ روزش بشه بعد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار تو بیمارستان گرفتن گفتن خوبه ولی تو خونه به صدای بلندم عکس العملی نداره

اون حالا خسته ی راهه بذارید بخوابه کم صدا بدید🥰🤣

وقتی گفتن خوبه پس الکی حساس نشو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اتفاقا میگن نوزاد گوشاش خیلی تیزه

دختر من تا یکی دو هفته تو خواب هرچی بالای سرش صدا میدادی و هرکاری میکردی تکونم نمیخورد کم کم هوشیاریش بهتر شد طبیعیه

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
دختر من تا یکی دو هفته تو خواب هرچی بالای سرش صدا میدادی و هرکاری میکردی تکونم نمیخورد کم کم هوشیاری ...

مطمعنی عزیز ؟ اخه پسر بزرگم با کوچکترین صدایی میپرید

مطمعنی عزیز ؟ اخه پسر بزرگم با کوچکترین صدایی میپرید

همه بچه ها مثل هم نیسن تجربه ای که داشتم و گفتم...اگه هم خیلب نگرانی ببر دکتر بعدشم مگه بین ۳تا ۵ روز شنوایی سنجی و غربالگری نبردی....؟؟؟؟

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
همه بچه ها مثل هم نیسن تجربه ای که داشتم و گفتم...اگه هم خیلب نگرانی ببر دکتر بعدشم مگه بین ۳تا ۵ رو ...

شنوایی سنجی فقط تو بیمارستان رفت غربالگری هم گفتن شنبه