یسری از تاپیکا رو میخونم واقعا نمیدونم چه بگم شما واقعا گوشی بچه هاتون رو چک میکنید ؟؟؟ من دخترم ۱۲ سالشه امسال گیر داده بود که مامان همه دوستام گوشی دارن برا منم بخر منم براش خریدم اما چک نمیکنم چون بزرگ شده و عقلش میرسع که چه کار هایی رو باید و چه کار هایی رو نباید بکنه . شما گوشی دختر ۱۴ ساله رو چک میکنید؟باید بهتون بگم که متاسفم چون با این کارتون بد تر میکنید بچه خر نیست که متوجه میشه شما چک کردید و همه چیز رو ازتون قایم میکنه من برادر زادم مادرش یعنی زن داداشم گوشی دخترشو چک میکرد و اونم همه چیو قایم میکرد تا اینکه همین برادر زادمو با یه پسره حالا خودمونیم قیافش بد نبودا دیدم که قدم میزدن و میخندیدن همین یک ماه پیش منم چیزی به مادرش نگفتم اگر مادرش عرضه داشتع باشه میتونه از بچش نگهداری کنه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی ذهنم بازه و اصلا مذهبی نیستم ولی اصلا موافقم نیستم میدونی چقدر ادمای کثیف و کودک ازار داخل مجازی وجود داره به عنوان مادر مسئول همیشه نظارت دارم تا حداقل شانزده سالگی همون تیک تاک و اینستاگرام کلا ذهن بچه. دوازده ساله را تخریب میکنه