2777
2789
۴ سال اختلاف  یک ماه نامزد یکسال عقد  یکساله عروسی کردم ولی هی میگم روم میشه اما باز خجا ...

پیام دوستی بیا

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم روم نمیشه  اصلا نمی‌دونم چکار کنم 🫣

خب دیگه باید کم‌کم خجالت رو بذاری کنار البته کاهی خود اون خجالت هم قشنگه

ولی میتونی واشه خودت چالش درست کنی که سعی کنی با وجود خجالت بازم انجام بدی تا خجالتت بریزه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
در حلت عادی چجورید با هم؟

خیلی همو دوست داریم اما خب چون اول زندگیمونه بحث زیاد داریم اختلاف نظر زیاد داریم جفتمون بی تجربه ایم گاهی لجبازی داریم اما تفریحمون علاقمون هم زیاده میخام بهتر کنم جو و فضای خونه رو میخام شاد زندگی کنم خونم سرزنده باشه شوهرم میاد خونه خوشحال باشه اما نمی‌دونم از کجا شروع کنم چون خودم یکم بخاطر مشکلاتم افسردگی داشتم میخام بهتر شم