2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوشم نمیاد ازش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

هیکلشم قشنگه

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

خوشگل هس ولی نه خیلی 

بیشتر به خودش میرسه تیپ میزنه کارای که اینا با خودشون میکنن ماهم بکنیم باور کن از اینا قشنگ تریم 

من خودم چند نفر و میشناسم از سطح پایین جامع اینقدر زیبایی طبیعی دارن بخدا اگه یذره بخودشون برسن انگشت کوچیکه این آدم معمولیام نمیشن

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
با احترام مخالفم مهتاب کرامتی.هدیه تهرانی اینارو بیشتر میپسندم هم توو خوشگلی هم توو باکلاس بودن

واقعا هم دو این شخص عالین🩷🦋💜

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
با اجازت اسی❤ خانومای عزیز اگ مایل بودید ی نگاه به کانال بندازید پشیمون نمیشید😍 قسمت جست و ...

اونجا حبیبم هست 😂😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اره شمابیاین فقط😂😝

وای میترسم این برادر زن ندیدت تو یه نظر دستاشم با ترنج و چاقو ببره 😂😂

آخه من خیلی زیبام😞😞😞😞

عخیییییییی😝😝😝 نه نترس داداشم ترنج خور نیس فقط موز دوس داره😜

کلاسشم بالا و موز ب این گرونی 

ترنج میخورد ارزونترم هست 

حیف شد 😧