2777
2789
عنوان

خیلی از بچه فامیل بدم میاد

235 بازدید | 29 پست

۵سالشه همش سرش تو کشو و کمد لباسای منه لوازم ارایشی و نقاشیمو دیده رفته گریه و زاری کل وسیله هامو مجبور شدم بدم دستش فقط خط خطی میکنه و خرابکاری از شانس بدم کلا چسبیدس به من خدا میدونه چقد وراجه مهمون یکی و دوروزم نیستن تا دوسه هفته خونمون تشریف دارن واقعا موندم چیکارش کنم اینو کلی کار رو سرم ریخته ولی تا میام انجام بدم چشش میخوره به وسایلی که زیر دستمه دهنشو سه متر باز میکنه همه چیو میخواد هرچیم میگم کارام مونده میگن بچس تو دلش میمونه اگه دس نزنه به وسیله ها تو ایندش تاثیر داره 😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برگرد سفت و محکم بگو!خانوادش بخرن تو دلش نمونه لطفا دست نزن ب وسایلام

کسایی که تو کار نقاشین میدونن وسیله زیاد داره و قیمتشم بالاست ولی متاسفانه فامیل نزدیکن چیزیم نمیشه گفت

تو دلش نمونه این تو دل موندن نیست این تربیت درستی نداره 😐😐عین جاری من بچشو ول میده صبح تا شب خونه مادر شوهر بعد اگه اون دعواش کنه میگه بچه منو دعوا میکنه😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

برو تو اتاقت موقع کار درم قفل کن

در اتاقتو تا موقعی ک اینا هستن قفل نگه دار

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

کسایی که تو کار نقاشین میدونن وسیله زیاد داره و قیمتشم بالاست ولی متاسفانه فامیل نزدیکن چیزیم نمیشه ...

اتفاقا

خیلیم راحت میشه گفت

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

تا هستن قایم کن 

دختردایی من یه واحد شخصی دست خودشه 

یکی از فامیلامون مدت طولانی می اومد خونه داییم میموند 

دیگه خیلی راحت میرفتن توی واحد این طفلی 

اونم اواره میشد 

حالا این هیچی

حتی کشو ش ورت و سوتینش هم سرک میکشیدن اصلا هم کم سن و سال نبودن 

یادش دادم 

تمام وسایل مهمشو 

کارتن کرد 

گذاشت بالای کمد 

همه رو قفل کرد 

داد دست مامانش

گفتن دسته کلید کمدا گم شده😂

دیگه هیچی نداشتن سرک بکشن

بعضیا واقعا از این نظر بی شخصیت و نادان هستن 

الان میگن بچس و حق نداری ازش ناراحت شی... کلا تو نی نی سایت تاپیک زدن اشتباهه...همش یا حالتو بدتر م ...

ممنون که گفتی گلم ولی من از بچه بدم نمیاد تا وقتی که اذیت نکنه دیگرانو با این چیزایی که گفتم بعید بدونم کسی همچین چیزی بگه 

ممنون که گفتی گلم ولی من از بچه بدم نمیاد تا وقتی که اذیت نکنه دیگرانو با این چیزایی که گفتم بعید بد ...

من یبار تاپیک زدم بچه فامیل گوشیمو شکسته عاصیم گفته بودن حق نداری از دست بچه عاصی شی اون بچس...

ازون میگم

الان شانس اوردی فاز تاپیک باهات یاره...

من بچه بودم مامانم یه کیف عروسکی برام خریده بود و میگفت میریم مهمونی اسباب بازی هاایی که دوست داری بردار...اونجا خواستی بازی کن....به وسایل خونه طرفم دست نمیزنی

اگه چیزی رو میخواستم از وسایل خونه طرف مقابل با کلی سرخ و سفید شدن به خودش میگفتم میذاری دست بزنم؟ همون ۵ ۶ ساله بودم...پدرومادرای الان به اسم دلش نمونه بچه رو بی تربیت میکنن

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

کاش این مادرا بچه هاشونو جمع میکردن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
تا هستن قایم کن  دختردایی من یه واحد شخصی دست خودشه  یکی از فامیلامون مدت طولانی ...

اینکه دست میزنه به وسیله ها هیچی دم گوشم سه ساعت داستان تخیلی تعریف میکنه این دیگه واقعا رو مخه 😑😂