2777
2789

مثلا پس اندازتون،اتفاقات خونه پدری، قیمت چیزایی که میخرید و...

لطفا بکید تا ما هم تحربه کسب کنید، من همه چیو میکفتم و خیلی ضربه خوردم از این بابت الان میخوام این اخلاقمو تغییر بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درباره همه چیز بهش میگم چون بهترین دوستمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مسائل خونه پدری رو به هیچ وجه نگو 

بدی یا ناراحتیت از خانوادتو به هیچ وجه عنوان نکن 

چقدر پس انداز داری چی تو سرته رو نگو 

بزار براش یه راز باشی که بخواد کشفت کنه نه که یه ریز بشین ور دلش از همه چی تعریف کن

مامانم هیچ وقت اتفاق های خانواده پدری رو نمیگه به بابام اصلا و ابدا هم اگر بپرسه میگه اره  نه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من مجردم 

ولی هر وقت ازدواج کنم مسائل خونه پدری پیش همسر و خانوادش نمیگم

و همینطور برعکس

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...

بحثای خانوادگی خونه بابام که یوقت فردا روزی تو ناراحتی ودعوا تو سرم نزنه البته کلا اینطور ادمی نیست اما احتیاط شرط عقله. یا اگر حرفی پشت سر خودش یا خانوادش میزدن رو هیچوقت نگفتم اینطوری رابطشون خراب نمیشه.

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...