2777
2789

جوشای صورتم رو چونه و دور خط خندم هستش بیشتر و سفت و زیر پوستیه  وقتی فشار میدم چرک سفت درمیاد 

من اصلا قبلا حتی دوران بلوغ هم جوش نمیزدم  بعد اصلاح جوش نمیزدم. نمیدونم چرا اینطور شد

یبار بعد اصلاح خانم ارایشگر هعی اصرار که ماسک ذغال بزارم برات 

ماسکش تموم هم شده بود  فشار میداد گذاشت صورتم .

از فردای  اون روز به بعد صورتم پر جوش شد  یعنی ازاونه که حساس شده صورتم ؟

من چیکارکنم ؟ ناراحتم 

رنگ پوستم سبزه روشن هست. پوستی یکدست و صاف بدون لک و جوش و خال ...‌هیچ عیبی نداشت  😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جای جوشات گود میشه معمولا هورمونیه اگه فقط لک میشه بخاطر مشکلات دیگس روتین پوستیت چیه

من هفته ای یبار. با سفید اب میشورم صورتمو 

بیرون برم ضدافتاب رنگی میزنم خیلی وقته از این ضذافتاب استفاده میکنم و خیلی خوبو سبکه .

ژل شستشو بعد ارایش    شاید هفته ای یبار ارایش کنم .

سرم ویتامین سی .

بعد حموم ماسک ذغال بانبو میزنم همین

من هفته ای یبار. با سفید اب میشورم صورتمو  بیرون برم ضدافتاب رنگی میزنم خیلی وقته از این ضذافت ...

روتینت ایراد داره سفیداب واسه پوستی که جوش داره خوب نیس باکتریا رو صورتت پخش میشه

ژل شستشو هم مناسب با نوع پوستت بگیر روزی دوبار بشور یه بار قبل خواب یه بار ظهر و بعدش یه ابرسان ژلی خیلییی سبک بزن

روبالشیتو دو روز یه بار عوض کن 

ماسک و ویتامین سی هم فعلا نزن

موهاتم بالا ببند به صورتت برخورد نداشته باشه هیچوقت

اینارو رعایت کنی جوشات میره

صورتمو با ژل هفته ای دوبار استفاده میکنم . چون تو حمومم میزنم 

هفته ای دوبار خیلی کمه اگه پوستت خشکه مناسب پوست خشک بگیر

ارایشتم باید دو مرحله ای پاک کنی اول با میسلار قشنگ صورتتو تمیز کنی بعد با ژل بشوری

اره خواهر. بخدا بعد ماسکه اینجوری شدم  اخه سه چهار ماهه که از اون روز میگذره    یعنی ...

اگه تا الان خوب نشده بعید میدونم. برو دکتر پوست. فقط هر دارویی نوشت حتما ازش بپرس تا چند روز باید مصرف بشه چون احتمالا انتی بیوتیک هم مینویسه. سرخود زیاد مصرف نکنی