2777
2789

☜ابتدا باید بدونین که در اوایل خلقت جهان هستی نخستین خشکی که از آبهای سطح کره زمین به بیرون اومد کدوم سرزمین بود❗

🇵🇸قدس مسئله اصلی جهان اسلام است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بین دوکوه صفاومروه هست نامگذاری کوههاهم که میدونیم  یکیش بخاطرفرودادمه مروه هم ازمراهگرفته شده یعنی زنان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خشکی های زمین از کعبه از دل آب بیرون اومد و اولین منطقه حجاز بوده

دقیقا. حالا بگین علت گذاشتن نامهای صفا و مروه در همین نقطه چیه؟

از لقب آدم(ع) صفوةالله (برگزیده خدا) گرفته شده است و این کوه را از آن رو  نامیدند که آدم هنگام هبوط بر آن فرود آمد. همچنین نام کوه  از واژه «مرأه» (زن) گرفته شده است و به جهت آنکه حوا بر آن فروداومد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون بین دوکوه صفاومروه هست نامگذاری کوههاهم که میدونیم 

همین کوه ها رو میگم که چرا نامهاشون رو  صفا و مروه گذاشتن؟

همین کوه ها رو میگم که چرا نامهاشون رو  صفا و مروه گذاشتن؟

برات نوشتم

از لقب آدم(ع) صفوةالله (برگزیده خدا) گرفته شده است و این کوه را از آن رو   نامیدند ...

اینم میدونین که چرا حضرت آدم و همسرش حوا به این دو کوه فرود اومدند؟

اینم میدونین که چرا حضرت آدم و همسرش حوا به این دو کوه فرود اومدند؟

اره میدونم حالاشمابگواین اطلاعاتوداری  قصد سنجش اطلاعات کاربراداریدیاواقعادنبال دونستنید

اره میدونم حالاشمابگواین اطلاعاتوداری  قصد سنجش اطلاعات کاربراداریدیاواقعادنبال دونستنید

علتش اینه که معاندین اسلام همش میگن چرا اکثر پیامبرا عرب هستند چرا دین اسلام در عربستان تبلیغ شد ما عرب نیستیم ایرانی آریایی هستیم عرب نمی پرستیم. این جواب همه سوالاتشون بود که بدونند پدر و مادر اول همه ما انسانها هم در سرزمینی عربی که عربستان باشه پرورش یافتند و اینکه در اوایل خلقت زمین فقط همین چند کشور محدود عربی یعنی عربستان و عراق و سوریه بودند وانسانهای اولیه در همین کشورهای عربی زندگی میکردند بخاطر همین اکثر پیامبراشون هم عرب بودند تا مردم زبان اونها رو بفهمند 

چرا گذاشتن صفا و مروه دوست دارم بدونم

زمانیکه حضرت آدم از فرمان خدا سرپیچی کردند خدا اونها رو لایق ندونست که در پیشگاه و درگاه خودش نگه داره و اونها رو از درگاه خودش به سرزمینی گرم و خشک فرستاد. حضرت آدم رو به تپه ای در نزدیکی کعبه فرستاد و حوا رو به تپه ای دیگر در همون سرزمین گرم و خشک فرستاد. بخاطر همین اون کوهی که آدم برآن فرود آمد را صفا(جانشین خدا که همون صفت حضرت آدم باشه) نامیدند و کوهی که حوا زن آدم بر آن فرود اومد را مروه(زن) نامیدند

علتش اینه که معاندین اسلام همش میگن چرا اکثر پیامبرا عرب هستند چرا دین اسلام در عربستان تبلیغ شد ما ...

این جواب سوال من نبود