2777
2789

خیلی اهل صحبت نیست اما با من حرف میزنه

اگه ببینه ناراحتم سعی می‌کنه باهام حرف بزنه حالم بهتر بشه

بیشتر مواقع حواسش بهم باشه

اگه دیر وقت بیرون باشم میگه بذار باهات بیام تنها نری خونه 

همیشه به حرفام توجه کنه 

اگه یه کاری بگم سریع انجام میده 

نظر من براش مهمه و ...

نظرتون دربارش چیه ؟

نکنه دوسم داره ؟

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست داره که میگی هیچوقت باعث ناراحتیت نمیشه  فک کن یه آدمایی هستن که فقط باعث ناراحتیت می ...

عزیزم درک میکنم خیلیا هستن که دیگران رو ناراحت میکنن 

منم از این آدما زیاد دورم بوده 

چرا  اما می‌دونم نمی‌تونیم بهم برسیم گناه داره بچه ی مردم بخواد منتظر باشه

نمیدونم کار دنیا چرا اینجوریه یکی که دوست داره تو نمیخوایش و تونی که دوسش داری اون تو رونمیخواد ولی از من بتو نصیحت بعدها پشیمون میشی چون همچین آدمی ممکنه یبار تو زندگیت بیاد

نمیدونم کار دنیا چرا اینجوریه یکی که دوست داره تو نمیخوایش و تونی که دوسش داری اون تو رونمیخواد ولی ...

آخه هیچیمون بهم نمیخوره حتی قدش ازم کوتاه تره 

آدمیه که اهل کاره 

میگه هر وقت از خانوادم پول میگیرم عذاب وجدان میگیرم 

خودش میره سر کار که درآمد داشته باشه 

اما می‌دونم خانواده ی من قبول نمیکنن 

و اینکه بالاخره یکی پیدا شد که نه تنها ناراحتت نمیکنه بلکه از ناراحتی تو ناراحت میشه چقدر خوب 😚

چه فایده 

فکر نکنم به هم برسیم 

گناه داره بخواد منتظر من باشه 

آخه هیچیمون بهم نمیخوره ح تی قدش ازم کوتاه تره  آدمیه که اهل کاره  میگه هر وقت از ...

خودت اگه بخوای خانوادت کوتاه میان فکراتو بکن جنبه‌ای مثبت و منفیش روی کاغذ بنویس ببین کدوم بیشتره واقعا بهت میگم اگه با کسی که دوست داره ازدواج کنی خوشبخت میشی ظاهر آدما تکراری میشه ولی اخلاق تا آخر عمر میمونه برات