2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دوست داره پزشکی قبول شم بیشتر از من استرس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 21 پست
من ۲۶ سالمه قبلا مهندسی میخوندم بازار کار نبود مامانم برامن طلاهاشم فروخت بخدا

بفروشه با این استرس وارد کردنا نتیجه خوبی نخواهی گرفت حتی اگه ترازت بالاباشه از سختیعا کنکور بگو که آمادگی پزشک نشدن شمارو هم داشتع باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خودت ناامیدش کن تا فکرش  از روت بلند شه داغون میشید

مامان من تمام خودشو صرف من وداداشم کرده الان داداشم دهمیه میره ردش میکنه تا جلو در ....هی میگم مادر من همسنام بچه دارن میگ مگ من تو کل دنیا بجز شما دوتا کیو دارم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بفروشه با این استرس وارد کردنا نتیجه خوبی نخواهی گرفت حتی اگه ترازت بالاباشه از سختیعا کنکور بگو که ...

گفتم بابااااهی میگم مامان امسال گفتن قبولیا کمه سکووت میکنه میگ توکل بخدا

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

[QUOTE=322422589]مامان من تمام خودشو صرف من وداداشم کرده الان داداشم دهمیه میره ردش میکنه تا جلو در ....هی میگم مادر ...[/QUOTمث خوهار من دوتا پسر دوقلو که خعلی خودشو فداشون میکرد اینقد کنکور کنکور کرد بدبختا از استرس دکتر شدن هیچچچی قبول نشدن 

[QUOTE=322422589]مامان من تمام خودشو صرف من وداداشم کرده الان داداشم دهمیه میره ردش میکنه تا جلو در ...

ببین من پارسال اعتکاف فقط سه روز مسجد بودم مامانم انقققد برام بار و بارکوله میاورد شماره کسایی ک پیشم بودنو گرفته بود هی هرروزم میومد سر میزد روزی دوبار دوبارهرزنگ میزد حالش خوبه بیش از حد نگران ومراقبه دست خودشم نیس خدا نکنه من بگم مامان من سه میام بعد سه ونیم بشه همه جارو بحالم خبر میکنه