2777
2789
عنوان

تجربه ی فروش طلا

288 بازدید | 6 پست

سلام کسی میتونه راهنماییم کنه؟من ۶۰ گرم طلا رو بخوام بفروشم چقدر دستمو میگیره؟ چطور محاسبه میکنن؟و چند درصد ضرر میکنم؟فروشش واجبه و نیاز دارم به پولش

عزیزم اگه نگین نداره و طلا خالصه...وزنشو در قیمت ضرب کن به دست می یاد..خیلی کم نمی شه ازش...ولی من ۵۱ گرم طلا هفته گذشته فروختم ده تومن به خاطر نگین کم شد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه نگین نداره و طلا خالصه...وزنشو در قیمت ضرب کن به دست می یاد..خیلی کم نمی شه ازش...ولی من ۵ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم آخه پول اجرت و ساخت رو‌مگه کم نمیکنن موقع فروش؟

اگر همه‌ش طلا باشه و دقیقا ۶۰ گرم، الان ۱۴۸ میلیون و ۳۵۸ تومن میشه

وزن سنگ و نگین و فنر داخل قفلای بزرگ کم میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ممنون از راهنماییت عزیزم آخه پول اجرت و ساخت رو‌مگه کم نمیکنن موقع فروش؟

ببین..وقتی می خوان بفروشن اجرت رو می کشن رو وزن طلا...

اما موقع فروش فقط وزن رو حساب می کنن...نه دیگه اجرت ازش کم نمی شه..یعنی یه جورایی اثرش غیر مستقیمه..

مثلا من پرسیدم گفت این ۵۱ گرم الان نو بخواهی بخری ۱۵۰ تومان هست...اما رو وزنش گفت ۱۲۵ تومان..ده تومنم به خاطر نگین کم کرد شد ۱۱۵...

در واقع کسی که بخواد هی طلا بخره بفروشه ضرر می کنه چون الان اینو فروخته ۱۱۴...بخواد سرویس جدید بخره ۱۵۰ باید بده

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

موقع فروش حدود ۵۰ ۶۰ تومنی زیر قیمت تابلو ازت برمیدارن.

حدودا ۱۴۶ تومن تا ۱۴۷ ازت طلاتو برمیدارن چون بستگی داره همون لحظه مظنه طلا چند باشه و بعدم طرف چقدر ازت کم کنه.

طلاتم اگر نگین دار باشه دو حالت داره.اگر طلاهات مال زمان قدیم باشن که وزن نگیناتو از طلات کم میکنن.مثلا ۲ گرم نگین داره طلاهات ۵ میلیون از قیمت طلاهات کم میشه بواسطه نگیناش اما اگر طلاهات جدید باشن و نگین داشته باشن که هیچی.چون جدیدا طلاهای نگین دار رو وزن خالص میسازن.یعنی موقع خرید بابت نگیناش پول نمیدی فقط بابت خود طلای خالصش پول میدی.موقع فروشش هم پولی بابت نگین ازت کم‌ نمیشه.

و در نهایت موقعی که طلا میخری سود و اجرت و مالیات باید بدی که همه اینا از جیبت رفته دیگه.موقع فروش فقط به میزان وزن طلاهات بهت پول میدن.پول اجرت و اینا ازت کم نمیشه چون همون موقع که خریدی از جیبت رفته😁