2777
2789

1500بدهکارم نمیدونم ازکجابایدبگیرم سه چهارروزهم وقت دارم به نظرتون همراه بانکاوام نمیدن ازاینایی که فوران؟بلوبانک وهمراه بام دارم بانک نمیتونم برم یاکاراینترنتی چیزی سراغ ندارین؟تروخدااگه کاری به ذهنتون میرسه بگین فقط لطفاازاینایی که سه ماه طول میکشه تاپول بده نگین الان نیازدارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جور میشه از خدا کمک بخواه آروم باش الان عزیزم

خب ازخدابخام که ازآسمون پول نمیفرسته برام دنبال کارخونگی میگردم که پیدانمیکنم خب بایدخودمم یه حرکتی بزنم که خدابرسونه دیگه انقدذهنم درگیره بخدامیمیرم آخرش من بخاطرپول

بولوبانک پول نداری بهت وام بده؟ ۱۵۰۰ که چیزی نیست از یکی قرض کن یا اگه طلا داری یه تیکه بفروش 

خب اگه پول داشتم که همونومیدادم خواهرمن ....خب ازیکی قرض بگیرم بازم بایدپول اونوپس بدم دنبال کارم که ازکسی قرض نگیرم

۱۵٠٠ که مبلغ بالایی نیست یه نفر نیست ازش قرض بگیری

نه عزیزم نمیخام قرض بگیرم دنبال کاراینترنتیم که خودم کارکنم وبهش بدم انقددلیل بدهکاریم مسخره اس که حتی خودمم دلم نمیخادبهش فکرکنم فقط میخام زودترازشرش خلاص شم😭😭

خب اگه پول داشتم که همونومیدادم خواهرمن ....خب ازیکی قرض بگیرم بازم بایدپول اونوپس بدم دنبال کارم که ...

آخه میگی سه چهار روز وقت داری بری سر کارم درجا پول نمیدن از یکی قرض بگیر کارتو حل کن بعد کار پیدا میکنی تا حقوق اول قرضتو میدی