2777
2789

شمام عصبانیتشو شعله ورتر میکنید و بیشتر حرصش میدین و کل کل میکنید یا میذارید مدتی به خودش بیاد و بعد باهاشون صحبت میکنید و مشکلاتتونو مطرح میکنید؟ همسرتون متعصبه و یا منطقی و با مشورت شما تصمیمیو میگیره؟ به همسرتون اجازه ی تفریح یک روز در هفته همراه همکارا و یا دوستانشو بدون شما میدین یا همیشه چکش میکنید؟ 

عصبانی میشه بددهن میشه 

حرفای زشتی میزنه منم متقابلا بهش میگم 

میاد میزنه 

بعدش باز بددهنی میکنه باز منم جوابشو بدتر میدم 

باز دعوامون میشه 

تا جایی که من جوابشو میدم ب رو خودش نمیاره دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل بچه دار شدن سکوت میکردم  و بعد باهاش ح ف میزدم الان یکم عصبی میشم و کل کل میکنم،،..همیشه درباره همه چی بامن مشورت میکنه ..اجازه میدم ولی همسرم اهلش نیست و هیچ وقت بدون من مسافرت نمیره تا منم دستم آزاد باشه تنهایی برم😅

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

عصبانی نمیشه اما بداخلاق میشه گاهی. من بهش گیر نمیدم که بدتر نشه حوصله ی بحث اصلا ندارم حتی اگر موردی پیش بیاد بهش میگم بعدا صحبت کنیم الان وقتش نیست. تفریح و بیرون رفتنمون فقط خانوادگیه ولی شاید ماهی یک بار یا کمتر پیش بیاد با رفیقاش بره استخری جایی میذارم بره مشکلی ندارم. بدون مشورت کردن با من هرگز هرگز هیچ کاری انجام نمیده

خیلیم عالی قطعا وضعیتتونو درک میکنه بخاطر مسئولیت بچه داریتون

قبل بچه دار شدن هم  تنهایی جایی نمیرفت و من میدونستم خوشش نمیاد تنها برم اصلا بحثشو هم پیش نکشیدم در صورتیکه بارها با خانوادم میتونستم برم و نرفتم 

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............