شمام عصبانیتشو شعله ورتر میکنید و بیشتر حرصش میدین و کل کل میکنید یا میذارید مدتی به خودش بیاد و بعد باهاشون صحبت میکنید و مشکلاتتونو مطرح میکنید؟ همسرتون متعصبه و یا منطقی و با مشورت شما تصمیمیو میگیره؟ به همسرتون اجازه ی تفریح یک روز در هفته همراه همکارا و یا دوستانشو بدون شما میدین یا همیشه چکش میکنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا قبل بچه دار شدن سکوت میکردم و بعد باهاش ح ف میزدم الان یکم عصبی میشم و کل کل میکنم،،..همیشه درباره همه چی بامن مشورت میکنه ..اجازه میدم ولی همسرم اهلش نیست و هیچ وقت بدون من مسافرت نمیره تا منم دستم آزاد باشه تنهایی برم😅
موقع عصبانیت هر دو طرف سکوت می کنیم و ادامه نمیدیم بعدا در موردش حرف می زنیم، کوچک ترین کار رو با مشورت همدیگه انجام میدیم، خودش تفریح مجردی با دوستاش رو دوست نداره
چون بی ادبه نمیتونم جواب ندم بحث میکنم باهاش، متعصب و مردسالار، اصلا چکش نمیکنم چون چیزی ببینم باتوجه ب اخلاقام خودخوری میکنم واجازه تفریح مجردی بهش میدم
عصبانی نمیشه اما بداخلاق میشه گاهی. من بهش گیر نمیدم که بدتر نشه حوصله ی بحث اصلا ندارم حتی اگر موردی پیش بیاد بهش میگم بعدا صحبت کنیم الان وقتش نیست. تفریح و بیرون رفتنمون فقط خانوادگیه ولی شاید ماهی یک بار یا کمتر پیش بیاد با رفیقاش بره استخری جایی میذارم بره مشکلی ندارم. بدون مشورت کردن با من هرگز هرگز هیچ کاری انجام نمیده