2777
2789
عنوان

خودکشی کنم درست میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست

الان دیگه دوره مهارته باید تو یه چی حرفه ای بشی از من میپرسی با توجه به روحیه ات یه هنر رو انتخاب کن حالا هر چی دوست داری یه مدت امتحان کن از نزدیک ببین حتی سراغ بافت تابلو فرش و نقاشی و... هم برو 

البته مهارتهای غیر هنری هم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم این کار رو به خاطر درس انجام نده فوقش اینه که میری آزاد میخونی  لطفاً نکن  ا ...

میدونی تو یه خانواده ای بزرگ شدم که عقیدشون ابنه دختریکه درس نخونه باید شوهر داری کنه و زندگیش تباهه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

۳۶سالمه یعنی اگه ده سال دیگه دخترم این حرفها رو بهم بزنه 

روز بعد دستش و میگیرم میبرم کلاس ورزشی ثبت نامش میکنم عصرش هم میبرمش پیش یه تراپیست تا ببینم کجای راه و خطا رفتم که دخترم تو این سن به این چیزا میخواد فکر کنه 

به خاطر درس!!!! 

تو این خراب شده که همه چیز شده پول تو پول بدی اون کنکور لعنتی رو هم قبولی تو وقتی سهمیه ای نیستی، باید ده برابر بیشتر جون بکنی 

بله میخوای به هدفت برسی باید ده برابر بیشتر تلاش کنی تا اون سهمیه ایجات و نگیره 

نمیتونی برو یه دانشگاه دیگه اصلا برو پیام نور ولی رشته خوبی رو بخون

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیشتر شبیه شوخیه این تاپیک  مایی که بیست شدیم همه رو به کجا رسیدیم آخه؟

خیلی تحت فشارم واسه این موضوع و خیلی سعی کردم باهاش مقابله کنم اما انقدری فکر منفی میاد تو ذهنم انگار سیاهیی جلو دیدمو میگیره

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
وا دیوونه به تخم مرغت که درسات بد شده 😐 فک کردی واسه اونایی که درساشون خوبه 💩ن؟؟

اخه به دور و اطرافم که نگاه میکنم و میبینم اکثر همسنام ازم بهترن نا امید میشم از خودم

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
حتما توحرفه دیگ استعداد داری  مثلا هنر یا بیزینس  یا مدل شدن یا ...  ببین بچه بودی چ ...

علاقه و استعداد زیادی تو آشپزی و ورزش دارم اما خانوادم نمیزارن چون میگن هیچ اینده کاری نداره

لع

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
اخه به دور و اطرافم که نگاه میکنم و میبینم اکثر همسنام ازم بهترن نا امید میشم از خودم

دیگران دیگرانن و تو ، تویی 

اونا زندگی خودشونو دارن تو شرایط خاص خودش بزرگ شدن 

تو ام زندگی خودتو و شرایط خاص خودت

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
بجای اینکه با این سن کمت تاپیک خودکشی بزنی برو ۴تا کتاب تمرکز و تقویت یادگیری یادبگیر.با بروبچ نااهل ...

همچین چیزی ممکنه واقعا؟ من که نمیدونم

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
هیچی نشد ینی؟

چرا شد درس درس درس تا دکتری  بعدم کار کار کار  

خودم به خواست خودم استعفا دادم اومدم خونه کنار بچه هام و همسرم بدون استرس بالاسری و ارباب رجوع و... برا خودم کارایی رو که دوست داشتم زودتر از اینا بکنم میکنم  با دوستام بیرون میرم کلاسهای مختلف دوره معاشرت با فامیل و... هم خودم هم بچه ها هم همسرم حالمون الحمدلله خیلی بهتره   

۳۶سالمه یعنی اگه ده سال دیگه دخترم این حرفها رو بهم بزنه  روز بعد دستش و میگیرم میبرم کلاس ورز ...

کاشکی برا منم یه همچین کسایی وجود داشت اما زندگی تو یه شهر کوچیک با چارتا فامیلی که نبودشون قشنگ تره و خانواده ای که فقط علاقه هاتو سرکوب میکنن چیز اسونی نیست

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
چرا شد درس درس درس تا دکتری  بعدم کار کار کار   خودم به خواست خودم استعفا دادم اومدم خونه ...

منم فقط یه زندگی با آرامش برا خودم میخام ولی نمیتونم درستش کنم

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
منم فقط یه زندگی با آرامش برا خودم میخام ولی نمیتونم درستش کنم

کسی نمیاد و حتی نمیتونه بهت زوری آرامش بده باید خودت بسازیش  حالا منتها شرایطها متفاوته مثلا من با شرایط خانوادم نمیتونستم درس نخونم محال بود  الان که خوبه زمان ما انقدر دانشگاه مختلف نبود  الان تو شهر خودت حتما یچی هست که قبول بشی. اونقدری تلاش کن که نخوای شهریه آزاد بدی یه رشته دولتی رو یواش یواش بخون و کنارش به یه هنرم بپرداز تا روحت هم آرامش داشته باشه حتی شده یه هنر به ظاهر ساده و معمولی مثل بافتنی ولی بزار یچی خلق کنی تا روحت از حس بد تخلیه بشه