2777
2789
عنوان

خودکشی کنم درست میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست

خدا لعنت کنه کسانیکه توروبخاطردرس!!!!!!!!!!توشرایط قراردادن ک تواینقدراسترس بکشی!!!!!

آخه درسم چیزیکه توبخاطرش خودکشی کنی!!!!!!میدونی درآینده هزارن مشکل سختتروجودداره 

اینونمیتونی حلش کنی بقیه رومیخوای چیکارکنی!!!!!!!!!

خدا لعنت کنه کسانیکه توروبخاطردرس!!!!!!!!!!توشرایط قراردادن ک تواینقدراسترس بکشی!!!!! آخه درسم چیزی ...

نمیدونم ،بابت این موضوع من بارها دست به خودکشی زدم ، نمیتونم جلوی مقایسه کردن خودم با دیگران رو بگیرم 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه و استعداد زیادی تو آشپزی و ورزش دارم اما خانوادم نمیزارن چون میگن هیچ اینده کاری نداره لع

اگ واقعا علاقه داری برو اینستا اموزش بدع دوره بفروش  این شغل نیاز نیست از کسی اجازه بگیری اگ چهرتم نمیزارن دیده بشه فقط از دستت فیلم بگیر

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یا راجب ورزش اموزش بزار 

از روی کلیپ های بقیه  محتوا بساز 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

عزیزم یکی از قوانین این دنیا رو بهت میگم ک معروف ترین و بهترین  استادا اینو گفتن 

اگ یه تیر کمان در نظر بگیری

زمانیک کمان رو ب عقب میکشی  هر چه بیشتر ب عقب بره  بهتره درسته ؟ این دقیقا سختی های زندگیته 

حالا وقتی کمان رو رها میکنی  تیر تا فاصله بیشتری میره تا زمانیک کمان کمتر ب عقب کشیده شده باشه درسته ؟

همین فاصله بیانگر پیروزی هست 

حالا زندگیتو  در نظر بگیر ببین کمان زندگیت چقد عقب رفته  و ب این فک کن قراره بعد این مشکلات  چقد خوشی ببینی؟ چقد پیروز بشی ؟

مگ خدا قسم نخورده ک بعد هر سختی آسانی هست ؟ اینم ی سند   ک خدا هم همینو گفته 

قطعا بعدش میگی چقد خوب شد نرفتم سراغ فلان چیز اصلا بدردم نمیخورد موقعیتی ک الان هستم بهتره  و ..‌ 

در کل زمانی زندگیت تغییر میکنه ک باور کنی بعد سختی قراره خوشی بیاد وگرنه خدا اینقد تو سختی میزارتت  ک بالاخره باور کنی خود دانی 

من طبق تجربه خودمو استادای خارجی  و قران گفتم خواستی باور کن نخواستی خودتو اذيت کن

عزیزم یکی از قوانین این دنیا رو بهت میگم ک معروف ترین و بهترین  استادا اینو گفتن  اگ یه ت ...

من باور دارم به همه اینا اما یه چیزی هست تو من چه مانع لذت بردنم از زندگی میشه یه چیزی که فقط چیزای منفی رو میبینه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
کاشکی برا منم یه همچین کسایی وجود داشت اما زندگی تو یه شهر کوچیک با چارتا فامیلی که نبودشون قشنگ تره ...

میفهممت دختر قشنگم ۲۰سال پیش هم من همین روزا رو داشتم 

حرف مردم برای پدرومادرم حکم خدا بود 

اما اونی که جدیشون نگرفت بچه هاشون همه الان موفق 

تلاشت و بکن هیچوقت از حرکت کردن و تلاش کردن پشیمون نمیشی اما وقتی بشینی و تسلیم بشی یه عمر سرزنش میکنی خودت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

جمع کن بابا اگه میخوای الان جا بزنی پس فردا تو مشکلات چیکار می کنی قوی ادامه بده یه روزی خودت خنده می گیره واسه چهارتا کتاب دفتری که تعیین کننده قطعی موفقیت و اینده ات نیست الکی حرص خوردی

اخه به دور و اطرافم که نگاه میکنم و میبینم اکثر همسنام ازم بهترن نا امید میشم از خودم

ببین یه عزیزی موفقیت  برای هرکسی تایکی داره یکی تو سن چهل سالگی  تازه دکتر میشه یکی تازه چهل سالگی شروع می کنه یکی بیست سالگی کار و شروع می کنه یکی سی هرادمی تایم خودش داره چشمت به بقیه نباشه رو خودت تمرکز کن زمان توام میرسه