2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چوری برخورد میکنه از تجربیاتت بگو

خب دعوا میکنیم مثلا من چند وقت پیش خونه مادرشوهرم داشتم نون تیکه میکردم بعد یه تیکه نون افتاد زمین برداشتم گفتم بندازم نون خشک یا نه بعد گفتم ولش کن میخورم بعد تعارف خواهرشوهرم کردم گفتم نون میخوری خودم میخواستم بخورم تعارفش کردم بعد رفته به شوهرم گفته زنت انگار جلو سگ نون انداخته من بهش گفتم نون میخوری اونم گرفت بعد گفته مگه خونه ما کثیفه که میخواد بندازه نون خشکه خلاصه به شوهرم گفته بود شوهرمم باهام خیلی بد رفتاری کرد الان با خواهرش حرف نمی‌زنم چون دوبار سر همین موضوع دعوا کردیم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین
چوری برخورد میکنه از تجربیاتت بگو

دیگه اصلا خواهرشوهر سلام نمیکنم چون من باهاش خوب بودم میرفتم بازار سینما تو همون هفته بعد آمد سر موضوع به این کوچیکی دعوا راه انداخت بین منو شوهرم البته چند دفعه دیگم این اتفاق افتاده

تورو خدا بگو چیکار کردی

خب خیلی راه داره بستگی داره به طرفت .ما کارت حقوق. خرید خونه دخالت شدید خونوادش میرفتیم خونشون تا من میرفتم اتاق پچ پچ خونوادش حتی با رابطه ی ج... مونم کار داشت و همش مقصر بچه ننه ای همسرم بود باید تو هفتش ۴ ۵ بار میرفتیم خونه ننش😑😑😑

کم کم درست شد الان دوهفته یکبار. بخدا ۳ ۴ تومن پول مشاور دادم قایمکی 

مثلا این که مجبورم میکرد زیاد بریم خونه مامانش مشاور بهم گفت یبار بگو نه بمونیم خونه مثلا حیاطو تمییز کنیم یبار برید خیابون اون تایم ....

گفت هیچوقت بد خونوادشو نگو برعکس اعتمادشو جلب کن که توحس حال خوبی داری نسبت به خونوادش.باید همسرت جذب خودت بشه ببین با چی حالش خوبه 

خب خیلی راه داره بستگی داره به طرفت .ما کارت حقوق. خرید خونه دخالت شدید خونوادش میرفتیم خونشون تا من ...

ما تو یه ساختمونیم شوهرم روزی دوبار میره

خب خیلی راه داره بستگی داره به طرفت .ما کارت حقوق. خرید خونه دخالت شدید خونوادش میرفتیم خونشون تا من ...

بعد مادروخواهرش میرن دم مغازش