2777
2789
عنوان

من دارم مامانم میشم یعنی؟🤗😕

3091 بازدید | 137 پست

بچه ها ۳ روزه پریودیم عقب افتاده از امشب هی حالت تهوع دارم همشم پر خوری میکنم بعد خوابمم خیلی زیاد شده دل درد هم دارم خیلییی عقدم فردا می‌خوام تست بزنم و آزمایش بدم اگه مثبت بود چجوری به خانواده هامون بگیم ؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بزن مثبت بود بنظرم بزار بعد سونو قلب بهشون بگو  راستی لایکم کن خبر بده انشلاه ک هستی منم ا ...

اخه به خانواده هامون نمیشه بعد اون موقع گف که 

من عقدم، ناخواسته بود 

چجوری به خانواده هاتون بگین؟عملی نشون بدین چی شده 😕  خب اگه شرایطشو نداشتین قبلتر باید مراقب ...

نگفتم شرایطشو نداریم گفتم چجوریم بگیم یهو 

مگه عروسی نمیخواین‌ بگیرین ؟

چرا استرس داری ؟

مشخصه وقتی جلوگیری نکردی باردار میشی دیگه

چرا نگرانی به خانواده چی بگین مگه قبلش با شوهرت هماهنگ نکردین این مسائل رو ؟ 

ببین بچه دار شدن شوخی نیس باید همه چیز رو از قبل در نظر گرفت نکنه چون دوستت حامله شده توام گفتی بذار منم بشم ؟

درستش این بود میرفتی سر خونه زندگیت بعد عجله کردی که توی عقد جلوگیری نکردی

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
مگه عروسی نمیخواین‌ بگیرین ؟  چرا استرس داری ؟  مشخصه وقتی جلوگیری نکردی باردار میشی دیگ ...

عزیزم چرا میگیریم چون یهویی شد استرس دارم حتی خانمایی که سر خونه خودشون هم هستن استرس میگیرن😐 

نگرانیم هم که طبیعیه چه هماهنگی؟

می‌دونم نه چه ربطی به دوستم داشت ما همیشه جلوگیری میکردیم ی بار نشد بعد مشکلی هم نداره زن و شوهریم چند ساله هم همو می‌شناسیم 

عزیزم چرا میگیریم چون یهویی شد استرس دارم حتی خانمایی که سر خونه خودشون هم هستن استرس میگیرن😐  ...

هماهنگی یعنی هر دوتون از هر لحاظ اماده ی مادر پدر شدن داشته باشین خونه زندگی اماده باشه مراسم و این کارا تموم شده باشه اگر اینا فراهم نیس باید سفت و سخت جلوگیری کرد بنظر من چون بارداری خودش سخته هورمونا بهم میریزه و نباید استرس داشته باشی. عروسی گرفتن توی بارداری خیلی سخته ممکنه سر وقتش نتونید مراسم بگیرین شکمت بزرگ شه و مردم برات حرف در میارن توی فرهنگ ایران هنوز اینکه عروس باردار باشه جا نیفتاده. 

به هر حال امیدوارم بخیر و خوشی بگذره برات بیا تعریف کن هرچی شد. اگر بی بی چکت مثبت شده برو آزمایش بده زودتر که مطمئن شی.

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
هماهنگی یعنی هر دوتون از هر لحاظ اماده ی مادر پدر شون داشته بتشین خونه زندگی اماده باشه مراسم و این ...

خودم بچه دوس داشتم کلا دوس داشتم بعد عروسی زود باردار شم

درسته همه فکراا رو کردیم وسایلا جهیزیه تقریبا کامله جز چند تا عروسی هم دیگه نمیشه تالار گرف تو ویلا پدر شوهرم میگیریم زود 

فردا میرم آزمایش میدم 

عزیزم چرا میگیریم چون یهویی شد استرس دارم حتی خانمایی که سر خونه خودشون هم هستن استرس میگیرن😐  ...

اسی با شوهرت دوست بودین یا فامیله ؟

چجوری آشنا شدین ؟

اسی با شوهرت دوست بودین یا فامیله ؟ چجوری آشنا شدین ؟

دوست بودیم 

تو پارک دبدمش 

دوست بودیم  تو پارک دبدمش

خوبه پس. دوستی شناخت بیشتر از ازدواجهای سنتیه. سنتی خیلی ریسکش بالاس

منم دوست بودم بعد ازدواج کردم منم توی عقد باردار شدم برا همین شرایطتو درک میکنم.

ولی من دیگه عروسی نگرفتم رفتیم سر زندگیمون

از مراسم خوشمون نمیومد من و شوهرم

فقط آتلیه و یه سفر خوب رفتیم راضی ام‌هستیم بعد از چندین سال ازین تصمیممون

الانم بچم کنارم خوابیده   ایشالا بزودی توام مامان شی