2777
2789
عنوان

نمونه برداری از کبد

192 بازدید | 9 پست

یع نفر از کبد و چند جای دیگه اش نمونه برداری کنن این نگران کننده است؟

مادر دوستمه. خیلی نگرانه منم ناراحتم براش 😔

قوی تر از همیشه♥️🙂

برای برادرم چون کبدش چرب بود نمونه برداری کردند 

چون میزان اسیب و وضعیت سلامت اون عضو مشخصه میشه 

برای خواهرمم از سینه گرفتند که متاسفانه سرطان داره😔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده الهی. بد خیمه؟

بله متاسفانه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خدا شفا بده

سلامت باشی عزیزم 

الان سرطان هم زود متوجه بشی درمان داره الهی که همیشه خوشی و سلامتی به همه نزدیک بشه و بیماری ازشون دور همچنین شما ❤️

سلامت باشی عزیزم  الان سرطان هم زود متوجه بشی درمان داره الهی که همیشه خوشی و سلامتی به همه نز ...

واقعا؟یکی از فامیلامون تومور داره کبدش شیمی درمانی میشه. خدا کمک کنه به همه.آمینننن

قوی تر از همیشه♥️🙂
واقعا؟یکی از فامیلامون تومور داره کبدش شیمی درمانی میشه. خدا کمک کنه به همه.آمینننن

بله عزیزم ❤️

من مرکزی که خواهرمو میبرم افرادی میان که چندین سال از درمانشون گذشته و فقط هر شش ماه میان چکاپ 

استرس غذای سرطانه اگه مراقب بدن باشیم دیگه مستاز نمیکنه و تغییر سبکی زندگی رو داشته باشن 

الهی که برای همه سلامتی باشه 

نگران نباش عزیزم فقط از لحاظ عاطفی بهش روحیه بدین تا بتونه روحیه اش و حفظ کنه