2777
2789

تابستون تیر ماه بود که توی یه مکان مذهبی پسره منو دید اونجا هم چادر اجباریه، من با چادر بودم، این دنبالم راه افتادم کلی کوچه میدوید پشت سرم من میدونستم از این زبون بازاست هعی میگفت یه لحظه وایسا، دیدمت یه اتفاقی توی قلبم افتاد و این شر و ور ها منم گفتم تو بهت میخوره با دیدن همه ی دخترا یه اتفاقی تو قلبت میوفته. خیلی راه اومد گفت به همین حرم من قصد مزاحمت ندارم و.. گفتم وقتی منو با چادر دیده سرشم پایینه یه لحظه ام تو چشام نگاه نمیکنه یعنی هدفش ازدواجه وضعشم از گوشی و ماشین مشخص بود خوبه. 

شماره ی گوشیم که گم شده بود رو دادم گفت بدبخت هرچقدر میخوای زنگ بزن خاموشه، گفت اشکال نداره بده فقط تو.. دادم که بره فقط بخدا. بعدش فهمیدم میشه سیمکارت رو گرفت رفتم گرفتم دیدم بعد از یک ماه داره پی ام میده 4 اههههه جوابش رو نمی‌دادم. گفتم شاید واقعا دوسم نداره جوابش دادم و یکم که حرف زدم باهاش دیدم همش هعی میگه بریم قرار اول خونه ی مبله، بعد میخواست بره سفر میگفت من لباس زیر میخوام واست بگیرم امشبم یه مشت گیف های تلگرامی بد فرستاد خیلی دعواش کردم گفت وقتی یکی رو دوس داشته باشی میخوای همه ی لذت ها رو با اون ببری 

امشب خیلی حرف های جنسی زد و.. خیلی اصرار داشت که عکس بدم الانم میگه یه خونه میخوام بگیرم باهم بریم اونجا... بعدشم دلت میخواد دوستتم باشه؟ 😐😐😐😐

اون 30 سالشه و من 17 

حس میکنم هوس بازه یه بارم بهش گفتم این جوابو بهم داد اسکرین میزارم البته وکیله، این وکیل ها خیلی چرب زبونن. 

خیلییییییییییی پشیمونم وقتی امروز حرف های جنسی میزد و استیکر میفرستاد چیزی نگفتم به نظرتون چطوری تموم کنم رابطه رو؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسسسس میکنی هوس بازه؟! تازه فقط حسسس میکنی؟!

وای مگه داریم؟ مگه میشه؟!

بلاکش کن نه زنگ نه پیام نه هیچی حواب نده سیم کارتتم بشکن بنداز دور.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم ایشون اگر شمارو هم روست داشته باشند اونقدر مقدس میدونند شمارو که در رابطه با این موضوعات با شما صحبت نکنند افرین به تو عزیزم تشخیص دادی ایشون بیشتر تمایل دارند که در رابطه با دیگر موضوعات با شما صحبت کنند که زیاد جالب نیست😊 و مشخص قصد و غرض دیگه داره ...همیشه یادت باشه ما انسان ها با زبانمون میتونیم خیلی کارها انجام بدیم مثل ایشون که با پیام هاشون مشخصه که چه خوب قصد وغرض اصلیش پشت حرف های به اصطلاح منطقی پنهان میکنه

دوستان فامیلیش ندایی هست 

حالم بد شد ، مطمئن باش باهاش ادامه بدی ازت سواستفاده می‌کنه و بعد می‌ره سراغ یکی دیگه 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اولا گیف جنسی از کجا آورده ! حتما تجربه های قبلی و متعدد مجازی حداقل بوده . 

دوما این موضوع هم بزاریم کنار.، کسی که میگه پسری که موقعیتش خوبه فلانه از بیخ کنسله چون خودشیفته س . 

بعد از این موضوع ایشون شما رو بچه گیر آورده . ترجیح میدم راجع به اینکه گفته دوستت باشه کلا صحبت نکنم ..

ناخن کار نی  نی سایت 💅

تازه حس میکنی؟خسته نباشی با این حست 

بلاکش کن معلومه زبون بازهه

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

باید به همون حس اولتون اکتفا می‌کردید و به هیچ عنوان جوابشو نمی‌دادید 

خیلی واضح و روشنه داره شما رو به نیت ازدواج طعمه برآورده کردن نیازهای خودش قرار میده و از سن کمتونم داره نهایت سواستفاده رو میکنه 

هر چه زودتر بلاک کنبپ 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️