2777
2789

کسی بوده وسط سیکل لک ببینه و ۷ روز طول بکشه  بعدش باردار باشه ۱۳ روز مونده ب پریودم لک‌بینی شروع شد تا الان ک ۷ روز گذشته هنوز لک‌دارم میدونم پریود نیستم چون پریودم ۳ روزه و اینکه شدیده ولی الان خیلی کم و سبکه نمیدونم چیکار کنم یه طرف میگم شاید پریودم یه طرف میگم نکنه باردار باشم و کم‌کم داره از بین‌میره

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا روز موعد پریودم لک دیدم سریع پد گزاشتم گفتم پریود شدم اصلا ب بارداری فکرنمیکردم .بعد چند ساعت دیدم نهههه هیچ خبری از پری نیس

چند روز بعدش دوباره لک دیدم شک کردم بی بی زدم مثبت شد 

بنظرم بارداری وقتی میگی پریت شدیده 

الانم لک داری؟روزچندم پری هستی؟

من ده روز قبل موعدم خوردم زمین لکه بینی گرفتم تا چهار روز لکه بینی داشتم هی فکر میکردم میخوام پریود شم دیدم نههههه تست زدم شش  روز قبل موعدم مثبت بود   

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
منم دقیقا روز موعد پریودم لک دیدم سریع پد گزاشتم گفتم پریود شدم اصلا ب بارداری فکرنمیکردم .بعد چند س ...

۶ روز مونده تا مونده تا موعدم ولی از دوهفته مونده ب موعد لک دیدم الان ک ۶ روز مونده خوب شدم فقط ببخشید یهو یه چیزی شبیه سفیدتخم مرغ ازم افتاد  ولی خونی بود بعدش خوب شدم  الان نمیدونم باید این لک بینی ۶ روز رو پریود حساب کنم یا دوباره ۶ روز دیگه سر تایم پریود پیشم

دل مرنجان
من ده روز قبل موعدم خوردم زمین لکه بینی گرفتم تا چهار روز لکه بینی داشتم هی فکر میکردم میخوام پریود ...

منم ۶ روز مونده تا موعد ولی نمیدونم باید این لک بینی رو پریود حساب کنم یا منتظر باشم باز سر تایم موعد پریود بشم

دل مرنجان
منم ۶ روز مونده تا موعد ولی نمیدونم باید این لک بینی رو پریود حساب کنم یا منتظر باشم باز سر تایم موع ...

صبر کن گلم تا این چند روزم بگذره 

فقط رعایت کن شاید یه درصد حامله بودی انشالله

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر