2777
2789

بچه ها من یه جا منشی وکیل هستم چن روزه وکیله بم میگه بچشو ببرم دفتر و بیارم .. یه روز میگه چاپگر رو با پول خودت درس کن یه روز میگه لامپ و تعمیرم کردم هزینه ها رونداده یه روز میگه پلکانها زیاده  برای ارباب رجوع  برگه هارو ببر پایین تقریبا یه ماه ونیمه بم حقوق ندادن چن وکیلن  هر کدوم ۷۰۰ تومن باید بدن یه ماه ونیمه بم حقوق هرکدوم ۷۰۰ تومن ندادن  حتی  بشونم گفتم  حقوقمو بدیدمیگن چشم ولی بم حقوق نمیدن امروزم جلب توجه نرفتم دفتر  نه بم زنگ و نه پیام دادن بچه ها میشه بگید اینکاراشون یعنی چی ؟از رو تجربه حرف بزنید خواهشا 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۲۰
1
33%
۲۰
1
33%
۲۰
1
33%
۲۰
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه های که کردی رو لیست کن بگو حقوق این ماه هم فلان قدر میشه پرداخت کنید دیگه ام نرو

لیست کردم دادم  گفتن چشم  بازم ندادن  بنظرت چرا برای جلب توجه امروزنرفتم دفتر بم زنگ نزدن بنظرت چرا؟

نه عزیزم پول بده نیستن می‌خوام بیگاری بکشن

چرا قبلنا سروقت میدادن من دوساله اونجام چرا قبلنا سر وقت میدادن چرا بنظرت دوماهه اونطورا نه بم حقوق میدن وازم بیگاری میکشن بنظرت چرا؟

چرا قبلنا سروقت میدادن من دوساله اونجام چرا قبلنا سر وقت میدادن چرا بنظرت دوماهه اونطورا نه بم حقوق ...

من فکر کردم تازه رفتین اونجا، پس برو صحبت کن بپرس جریان چیه بگو من رو این پول حساب میکنم وگرنه سرکار نمی‌رفتم 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈