2777
2789
عنوان

خانومای متعهل بیاین

151 بازدید | 12 پست

من میترسم از ازدواج به این فکر میکنم که قراره با یه غریبه زندگی کنم حس میکنم خیلی ترسناکه

منظورم ازدواج سنتی هست

میشه کسایی که ازدواج سنتی داشتبن تجربتونو در این مورد بگین

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
بعد هفت سال شوهرمو نگاه میکنم و میگم تو واقعا شوهره منی؟😏😶

سنتی بود یا قبلش همو میشناختین؟🥲

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم سنتی

عادت میکنی .نگران نباش.بعداز مدتی همه چی عادی میشه انگار که از اول میشناختیش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

سنتی بود ماهم البته ۴ ماه نامزد بودیم تلفنی حرف میزدیم الان مث دوست خیییییلی صمیمی منه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بعد هفت سال شوهرمو نگاه میکنم و میگم تو واقعا شوهره منی؟😏😶

دقیقا منم تا هفت سال بعد ازدواج میگفتم تو یهو از کجا پیدات شد 😅

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

من هم سنتی ازدواج کردم حتی قبل عقد یک کلمه هم با هم حرف نزدیم اما  بهم عادت کردیم 

کی گفته با دوست پسر ازدواج کنی خوشبخت دو عالمی همین جا دیدم خیلی ها گفتن چند سال دوست بودم یا برای رسیدن به هم چیکارها کردیم الان به مشکل و جدای رسیدن 

من هم سنتی ازدواج کردم حتی قبل عقد یک کلمه هم با هم حرف نزدیم اما  بهم عادت کردیم  ...

خاستگارمو اگه دیدم ولی دو به شک بودم چیکار باید کنم

یعنی منظورم اینه اگه کاملا به دلم ننشست..جلسات بعدیم همو ببینیم یا تمومش کنم؟

خاستگارمو اگه دیدم ولی دو به شک بودم چیکار باید کنم یعنی منظورم اینه اگه کاملا به دلم ننشست..جلسات ...

خوب باید به دلت بشینه و اینکه خانوادش مورد تایید باشه مثلا من خانوادم به هر کس اجازه نمیدادن بیاد خواستگاری رسمی اگه کوچکترین موردی داشت فوری رد میکردن و کش نمیدادن اون های هم که هیچ مشکلی نداشتن میومدن من قیافشونو میدیدم بعد انتخاب میکردم من برام مهم بود که همسرم کچل نباشه. چاق نباشه.قد کوتاه نباشه.سنش زیاد بالا نباشه و کامل به دلم بشینه 

انشالله هر چی خدا صلاح میدونه همون میشه برات 

خوب باید به دلت بشینه و اینکه خانوادش مورد تایید باشه مثلا من خانوادم به هر کس اجازه نمیدادن بیاد خو ...

خبلی سخته دل آدم یه جا دیگه باشه و خاستگار بباد🥲

مرسی ازت