2777
2789
عنوان

زندگیمممممم از هم پاشید💔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 31 پست
بخدا داغونم  شوهرآشغالمو نه نه باباش پر کردن برای طلاق  الان میگه نمیخوام این زندگیو تا ...

خب عزیزم چیکارکرده بود که رفتی خونه بابات؟

نترس طلاق به این راحتیا هم نیست..اون دست پیش گرفته که پس نیفته..کم نیار محکم وایستا..

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نه نه اس هرچی اونا بگن میگه چشم وقت وهمه چیزش برای اوناست سراونا بامن تا حالا چند بار بحث کرده و ...

اروم باش عزیزم هیچی نشده عصبیه یه چی گفته بچه ننه است ب خودت بگو من میتونم یا درست میشه یا جدا میشم. طلاق گرفتن الکی نیست میرید مشاور اول دوره های مشاور میزارن همون روند درخواستش طول میکشه 

ای بابا کاش پدر و مادرا یکم خوددار تر بودن آدم والا از یه طرف بخاطر بچش نباید دم بزنه یا بخاطر پدرومادرا ک حالشون بد میشه باید بعضی زندگیا رو تحمل کنه ..ایشالا خدا دری به روت باز کنه،🤍

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

خب اروم باش هیچکس دوست نداره زندگی بچش از هم بپاشه تو جوابش نده اگر میخوای برگردی جوابش نده چون ممکن ...

خیلی قاطع گفت .دلشو زده بودن ومغزش راشست وشو داده بودن با حرفاشون

الان من باید چیکارکنم چه خاکی به سرم بریزم تا چند وقت باید برم دادگاه وپاسگاه تکلیفم چی میشه خداااا😭

ای بابا کاش پدر و مادرا یکم خوددار تر بودن آدم والا از یه طرف بخاطر بچش نباید دم بزنه یا بخاطر پدروم ...

بخدا داغونم دلم میخواد خودمو بکشم که نبینم این روزهارو بخدا قلب من تحمل این چیزا را نداره 

که ببینم پدر ومادرم بخاطر من بخواد بلایی سرشون بیاد

اشک چشمام بند نمیاد الان دارم با گریه مینویسم 

من الان چیکارکنم خیلی درمونده تو این چندروزم هر دعایی که بلد بودم ودیده بودم خوندم افاقه نکرد به کل از همه چیز نا امیدم 😭💔

خیلی قاطع گفت .دلشو زده بودن ومغزش راشست وشو داده بودن با حرفاشون الان من باید چیکارکنم چه خاکی به ...

عصبی بوده یا خواسته بترسونتت الکی نیست که طلاقت بخواد بده اول اوباید درخواست بده دوم تا مدت ها جلسه و مشاوره میفرستن قاضی ب راحتی طلاق نمیده سوم اگر درخواست از سمت مرد باشه باید مهریه حق تنصیف و اجرت المثل را بده نفقه اگر ثابت کنه خونا را ترک کردی بهت تعلق نمیگیره

آخرش که چی این قانون همش برای مرداست طرف زن را نمیگرین💔🖤😭

بزار خودش درخواست بده اگر از سمت او باشه حق و حقوقت باید بده قطعا خواسته بترسونتت تو بی محلی کن ضعف نشون نده 

آخرش که چی این قانون همش برای مرداست طرف زن را نمیگرین💔🖤😭

بزار خودش درخواست بده اگر از سمت او باشه حق و حقوقت باید بده قطعا خواسته بترسونتت تو بی محلی کن ضعف نشون نده 

عصبی بوده یا خواسته بترسونتت الکی نیست که طلاقت بخواد بده اول اوباید درخواست بده دوم تا مدت ها جلسه ...

آخه آدم ترسوندن نیست آدم لجباز ویکدنده ای هست وحرفش بیشتر مواقع یکیه حالا هم که اون پدر آشغالش شیرش کرده وپشتش به اون گرمه اونم پولداره ولی خسیه. درد منم پول نیست آینده وزندگی هست که نابود شده ،اشکای پدر ومادرمه رفتن آبروم ودشمن شاد شدنمه اینا داغونم کرده .توروخدا برام دعا کن از این وضعیت نجاتم بده

خودم ترک کردم منزلو از دست رفتار واخلاق های بدش ولی نه به منظور طلاق ولی انگار اون از خداش بود

آخه آدم ترسوندن نیست آدم لجباز ویکدنده ای هست وحرفش بیشتر مواقع یکیه حالا هم که اون پدر آشغالش شیرش ...

عزیزدلم مردا از خداشونه زن بره من قضاوتت نمیکنم حتما خیلی اذیت شدی که مجبور شدی بری اما اگر برگشتی سعی کن دیگه تا وقتی که تصمیم ب جدایی نگرفتی خونه را ترک نکنی من نمیدونم چی بوده بینتون اما قطعا مسئله کمی نبوده. امیدوارم خدابهترین هارا برات رقم بزنی هرچی خیره برات پیش بیاد اما از حرف مردم نترس دردروازه همیشه بازه