2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها غصه نخورید.این روزهام میگذره.من الان ۱۵ هفته هستم و دو هفته قبل بهم گفتم دخترکم تریزومی ۱۳ دا ...

اصلا نگران نباش رو حرف دکترام نمیشه حساب کرد. بچه جاری منم میگفتن مشکل داره  گیر داده بودن ک باید سقط بشه برادر شوهرم جیغو داد. راه انداخت ک من همچین کاری نمیکنم. موقع زایمان هم بچه رو تحویل نمیدادن میگفتن مشکل داره بازم برادر شوهر  دادو بیداد راه انداخت ک هر چی هست ب شما چه بچه خودمه. حالا بیا بچشو ببین اینقد خوشگل و تپل دلت سالم سالم فقط غذا میخوره گامبالو

نذر امام حسینش کن وقتی ب دنیا اومد سالم سالم باشه ببرش کربلا

عزیزم کلی نذر و نیاز کردم  حتما این نذر هم میکنم.بازم راضی ام به رضای خدا.اگه مصلحت بچه منم باشه سالم به دنیا بیاد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود