2777
2789
عنوان

کوردها تشریف بیارید

160 بازدید | 13 پست

برای کسی این تاپیک رو میزنم

متن ایشون این هست: 

بچه ها اینجا کورد داریم تروخدا اگه هست بگه😭🙏

کسی که اینستا داره بخدا خودم ندارم شال هردیم بچه ها برای روی لباس کوردی سه متر لباس سقزی بعد بلد نیستم ببندمش فردا هم عروسی دختر عمم پشت کنکورم هستم با یه عالمه درس تازه شروع کردم تروخدا کسی هست اینستا داره برام فیلم نحوه بستنش رو بفرسته این ۲۵ دیقس من دارم توی گوگل میگردم اما نمیاره خواهش میکنم خانما🙏🙏🙏😭😭😭😭😭💓💓💓

شما خیلی مهربونید لطفا اینجا کمکم میکنید😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏یا این تاپیک رو تو نی نی سایت برام بزنید کاربری ندارم خواهش میکنم منم پشت کنکورم یکم درکم کنید

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کرد نیستی پ چرا لباس کردی خریدی..اگه هستی اطرافیانت کردن دیگه... اینارو برات فرستادم ببینی.. بپی ...

عزیزم گفتن: عزیزم به اون آخرین نفر بگو که منظور لچک نه شال دور کمر ممنون میشم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

مرتب بپیچون دور کمرت بعد  با سنجاق جوری که معلوم نباشه محکمش کن

عزیزم گفتن منظوز لچک نه شال دوز کمر

عزیزم گفتن: عزیزم به اون آخرین نفر بگو که منظور لچک نه شال دور کمر ممنون میشم

https://www.aparat.com/v/CR2gM

اینو ببین بستگی به مدل موش یا لباسشم داره.. مدل دیگم هس خودت تو نت بزن اموزش بستن  لچک یا چپیی برات میاره بالا....