2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و آزمایش

366 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها، من چهار روز تاخیر داشتم و امروز ظهر بی بی چکم مثبت شد. الان برم آزمایش یا بذارم یک هفته از موعدم بگذره؟

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

ای جووووونم چه پررنگ ماشاالله ، برو آزمایش ، من خیلی هاله کم داشت رفتم آزمایش 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم ماشالله چه پر رنگه رفتی بیا بگو بتات چند بود فکر کنم حدود 400 باشی تا 500

عزیزم بتام 1970 بود. نمی‌دونم خوبه یا زیادی بالاست؟

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
بالا بودن بتا میتونه نشانه دوقلویی باشه.من سه روز از پریودم گذشته 240

انشالله امید خدا، البته سابقه دوقلویی هم داریم توی خانواده خودم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
😍😍😍😍من 3 روز بعد موعد 150 بود. احتمالا مال شما یا لقاحت زود بوده یا دو قلوست😍😍حتما بیا خبر بده ...

بارداری دوم. نمیدونم توکل به خدا  

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
😍😍😍😍من 3 روز بعد موعد 150 بود. احتمالا مال شما یا لقاحت زود بوده یا دو قلوست😍😍حتما بیا خبر بده ...

من 204 بود.گقتتن بازم بازم باید تکرار کنم از رو .باید بیشتر بشه.فردا صبح میخوام برم.دعا کنید بیشتر بشه بتام.استرس دارم خیلی