2777
2789

حقیقتا برام سواله هیچوقت برام حل نشد😅

تو دانشگاهمون یه سری دختر هستن خب تکلیفشون مشخصه معلومه این از زندگی میخواد درساش موفق شه اولویتش ایناس و معلونه مثلا دنبال یه رابطه متعهدانه و با ادم درست مثل خودش با ادبو اخلاقو همه این چیزایی که تو لفافه همه میگن از رابطه میخوایم  

ولی یه سری از ما بچه ها هستن همش فکر پارتی و نمی دونم با اکیپ های مختلف  گشتن از شانس معمولا میبنیید دور بر اینجور ادنا هم کلی ادم خوب هست ولی به اونا هم بهایی نمیدن 😂

خب اینا واقعا ایده الشون از زندگی جیه 

دنبال چه هدفی هستن چجوری ادنایی هستن 

از زندگی چی میخوان چون هیچوقت در کشون نمیکنم هیچوقتم نتونستم باهاشون ارتباط دوستانه بر قرار کنم  

الان میان میگن به توچه:/

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

لایک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش آدم ها با هدف های مختلف وارد دانشگاه میشند 

مثلا این ها شاید یا به اجبار اومدند یا فقط برای مدرک گرفتن اومده باشند 

يا ممکنه بخوان به دیگران بگند ما دانشجوییم و شاید هم فرار از خانواده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دنبال خوش بودن تو لحظه هستن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

مثلا خودم رشته قبلیم مربی کودک بود و هدفم از دانشگاه رفتن این بود که مدرکش بگیرم و به وسیله مدرک اون میان بر بزنم به رشته روانشناسی یا مشاوره 

چون به اجبار رفته بودم رشته کودکیاری 

و هدفم از اومدن رشته روانشناسی هم این هست که روانشناس خوبی بشم و باز به وسیله روانشناس شدن میان بر بزنم به هدف دیگه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خدت جزو دسته اولی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

والا اونا مهم نیستن. مهم خودتی. احتمالا خودت بین این دو گروه گیر کردی و نمیدونی کدوم طرفی باشی. هم دلت میخواد درس بخونی و هم دلت میخواد خوش بگذرونی. هر کار دلت میخواد بکن خواهر من. درگیر اینکه برچسب خوب یا بد بهت زده بشه نباش. عمر و جوانیت می‌ره و حسرت به دل میمونی

حقیقتش آدم ها با هدف های مختلف وارد دانشگاه میشند  مثلا این ها شاید یا به اجبار اومدند یا ف ...

منظور هدفشون پس از زندگی چیه 

اینا اینده ای برا خودشون متصور نیستن؟

خودشونو تو ۵۰ سالگی کجا میبینن