2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره سوند 

من از روز پنجم تونستم خمو راست بشم کارامو بکنم 

ولی تا ده روز مادرم پیشم بود 

ولی از روز چهارم پنجم ادم سر پا میشه 

کلا سزارین عالیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سوند درد نداره ولی حسه بدی داره

چیزی نیس نگران نباش

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

من بخاطر مادرم ک با دستگاه نفس میکشه روزی ک مرخص شدم خودم کارامو کردم و کارای مادرم رو..... سوندهم دردش وحشتناک بود برام

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

من چند ساعت بعد عملم خودم پاشدم راه رفتمو...

فرداشم ک اومدم خونه خودم تک و توک. کار میکردم ولی بیشتر استراحت تا ی هفته پیشم بودن بعدش دیگ خودم بودم 

سوند درد نداره فقط وقتی داخل بدنته ی حس بد داره مث سوزش ادرار اینا ک وقتی بی‌حس بشی اصن حسش نمیکنی

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........